17 Φεβρουαρίου 2018

Επιβάτης αεροπλάνου που αεριζότανε ασύστολα ανάγκασε τον πιλότο σε μη προγραμματισμένη στάση!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΛΑΣΙΜΟ
Αν ο πιλότος αυτής της πτήσης ανέφερε στον πύργο ελέγχου τον λόγο που ξέσπασε καβγάς στο αεροπλάνο, σίγουρα προκάλεσε άφθονο γέλιο.
Πτήση της Transavia Airlines, από το Ντουμπάι προς το Αμστερνταμ, έκανε μη προγραμματισμένη πτήση στη Βιέννη, όταν επιβάτες πιάστηκαν στα χέρια επειδή κάποιος ανάμεσά τους αρνήθηκε να σταματήσει να… αερίζεται!
Συγκεκριμένα, δύο ήταν εκείνοι που αντέδρασαν όταν ένας επιβάτης άρχισε να… ανακουφίζεται με αυτόν τον τρόπο ηχηρά. Οταν εκείνος αρνήθηκε να σταματήσει, ξέσπασε ο καβγάς και το πλήρωμα παρενέβη για να τους χωρίσει.
Ο πιλότος αποφάσισε να αλλάξει πορεία και να προσγειωθεί στη Βιέννη. Αμέσως μετά, αστυνομικοί επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος και απομάκρυναν τέσσερα άτομα από την πτήση.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι αφορμή του καβγά ήταν ένας επιβάτης που αρνήθηκε να προσπαθήσει να συγκρατηθεί, κάτι που δύο Ολλανδοί θεώρησαν προσβλητικό, σύμφωνα με την Daily Mail. Η αστυνομία απομάκρυνε τους δύο τελευταίους αλλά και δύο νεαρές γυναίκες, οι οποίες διαμαρτυρήθηκαν για αυτή την κίνηση, δηλώνοντας ότι είχαν απλά την ατυχία να κάθονται στην ίδια σειρά με τους δύο Ολλανδούς.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: