13 Νοεμβρίου 2017

Πρωτάθλημα Β΄κατηγορίας: "Κεραυνός" ήταν ο Αστέρας Βαλύρας, 0-2 μέσα στο "Παναγιώτης Μπαχράμης"

Αποτέλεσμα εικόνας για Αστέρας Βαλύρας
Κεραυνός" ήταν ο Αστέρας Βαλύρας, 0-2 μέσα στο "Παναγιώτης Μπαχράμης"
Κεραυνοβόλο "τρίποντο" πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής 12/11 ο Αστέρας Βαλύρας, καθώς επικράτησε μέσα στο γήπεδο του Ανατολικού Κέντρου «Παν. Μπαχράμης" επί του ισχυρού συγκροτήματος του Κεραυνού Καλαμάτας με σκορ 0-2!  
Με την τελευταία τους νίκη οι "κιτρινόμαυροι" της Ιθώμης,  (σ.σ. και τον έμπειρο μεσοαμυντικό Χρήστο Κουμουρά σε διπλο ρόλο παίκτη-προπονητή) αναρριχήθηκαν με έναν (1) αγώνα λιγότερο στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Β΄ Μεσσηνίας.
 
Όσον αφορά την διακύμανση του σκορ επετεύχθη με γκολ από τα αποδυτήρια… σε καλοκτυπημένο φάουλ του Λαμπαιναίου "μάγου" Τάκη Οικονόμου ο Σιαμαραίος μεσοεπιθετικός Γιάννης Ανδριανόπουλος πετάχτηκε στην τροχιά της μπάλας και έγραψε το 0-1.
αΣτο 66ο λεπτό ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος Τάσος Νίκας (σ.σ. έλκει την καταγωγή του απο γειτονικό Βουρνάζι Ιθώμης) σε μπαλιά του Τάσου Μπουρίκα πέτυχε το 0-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.Εύκολο έργο, είχε το διαιτητικό τρίο Ηλίας Σκόρδος και οι βοηθοί του Π. Βασιλοπούλου και Φ. Χέλη
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Γιώργος Γκέκας): Γ. Κυριακόπουλος, Π. Παπαγεωργίου, Π. Λυκούσης (50΄Σ. Καντιώτης), Ι. Δικτάκης, Φ. Τσορώνης, ΙΙ. Δικτάκης, Σ. Βασιλόπουλος, Γ. Βρετέας (46΄Γ. Κοντούλης), Δ. Χανδρινός, Η. Μπεσής, και Δ. Σοφρωνάς (42΄λ.τ. Ζέππος)
Α.Π.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ (Χρήστος Κουμουράς): Πάνος Αναστασόπουλος, Τάσος Π. Μπουρίκας (46΄Βασίλης Δ. Μπουρίκας), Κώστας Αν. Σιάγκρης, Μήτσος Γούλιας, Kristian Bοboci, Κούλης Κουνής, Γιάννης Ανδριανόπουλος, Χρήστος Ι. Κουμουράς, Γιώργος Θεοδωρακόπουλος (46΄Θόδωρος Μ. Τσάμης), Παναγιώτης Φ. Οικονόμου (70΄Χρυσοβαλάντης Δ. Μπουρίκας, Τάσος Μ. Νίκας και (71΄Γιώργος Στ. Μακρής).

Δεν υπάρχουν σχόλια: