18 Αυγούστου 2017

Είχαν ρημάξει τις μπαταρίες οχημάτων στη Μεσσηνία!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για άνδρες της ΑσφαλείαςΤαυτοποιήθηκε ένα μέλος της σπείρας - Αναζητούνται οι συνεργοί του.
Την άκρη του νήματος για την εξάρθρωση της σπείρας που δεν είχε αφήσει μπαταρία σε Ι.Χ. αυτοκίνητα, φορτηγά και μηχανήματα έργων στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας και στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, βρήκαν οι άνδρες της Ασφαλείας Καλαμάτας με την ταυτοποίηση ενός από τα μέλη της.
Πρόκειται για έναν 35χρονο Έλληνα, για τον οποίο προέκυψε από την μέχρι στιγμής έρευνα ότι μαζί με άγνωστους συνεργούς του, είχαν διαπράξει τουλάχιστον οκτώ κλοπές ηλεκτρικών συσσωρευτών από οχήματα στη Μεσσηνία και...
άλλη μια στη Μεγαλόπολη, από τις 9 Ιουλίου ως τις 6 Αυγούστου. Από τα οχήματα έκλεψαν συνολικά 73 συσσωρευτές και μάλιστα σε δυο περιπτώσεις «ρούφηξαν» και ποσότητες καυσίμων. 
Η συνολική αξία των κλεμμένων μπαταριών και των καυσίμων ξεπερνά τα 10.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους. Οι έρευνες για την ταυτοποίηση των συνεργών του 35χρονου και την εξιχνίαση και άλλων περιπτώσεων συνεχίζεται, ενώ στο μεταξύ υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές.
Μάνος Τσαγκαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: