20 Μαΐου 2018

O 38χρονος Κώστας Κόλλιας, πατέρας δύο παιδιών, βρήκε τραγικό θάνατο σε εργατικό δυστύχημα, στην ΒΙ.ΠΕ. Πατρών- Συνελήφθη ένας 40χρονος!!!

O 38χρονος Κώστας Κόλλιας, πατέρας δύο παιδιών, βρήκε τραγικό θάνατο σε εργατικό δυστύχημα,  στην ΒΙ.ΠΕ. Πατρών- Συνελήφθη ένας 40χρονος  Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας
Ένας 40χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας μετά το εργατικό δυστύχημα του Κώστα Κόλλια. 
Πρόκειται για τον υπεύθυνο βάρδιας της επιχείρησης. 
Επιπλέον αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί ο ιδιοκτήτης της, ενώ ενεργείται προανάκριση για την εξακρίβωση των ακριβών αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του ατυχήματος. 23:50.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η προσωρινή διοίκηση του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας ζητά να διερευνηθούν τα αίτια του εργατικού ατυχήματος που στοίχισε την ζωή του 38χρονου Κώστας Κόλλια και να αποδοθούν ευθύνες όπου αναλογούν. Αναφορικά αναφέρονται τα εξής: 
"Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας εκφράζει την βαθιά του λύπη για τον άδικο και πρόωρο χαμό του Κώστα Κόλλια από την Μητόπολη Αχαϊας, ύστερα από εργατικό ατύχημα στην βιομηχανική ζώνη Πάτρας. 
Άλλος ένας άνθρωπος, οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών χάθηκε σήμερα εν ώρα εργασίας. Ζητάμε να διερευνηθούν τα αίτια και να αποδοθούν ευθύνες όπου αναλογούν. 
 Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας εκφράζει τα συλληπητήρια του στην οικογένεια και στους οικείους του συνάδελφου εργαζόμενου." 
 Από την προσωρινή διοίκηση του Ε.Κ. Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: