20 Μαΐου 2018

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Aγοράζει τον ΑΝΤ1 ο Ιβάν Σαββίδης; Το "Ε" θα επιστρέψει στα χέρια του νεαρού τέντυ μπόυ Φίλιππα Βρυώνη!!!

Γράφει η Ιόλη Πιερίδη
Μια ανάσα από την εξαγορά του ΑΝΤ1 ο οποίος έχει ομολογιακό δάνειο ύψους 170 εκατ. ευρώ (είναι πολλά τα λεφτά) βρίσκεται ο άχαστος επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης. 
Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του καναλιού αλλά και ο υψηλός δανεισμός προβληματίζουν τον Θοδωρή Κυριακού ο οποίος μέσω τρίτων προσέγγισε τον Ιβάν, τον άχαστο, τον διακριτικό πιστολέρο.

Στην περίπτωση που ο Iβάν εξαγοράσει τον ΑΝΤ1 δεν θα χρειαστεί ο Νίκος Χατζηνικολάουνα μετακομίσει στο “Ε” μια και το “Ε” θα επιστρέψει στα χέρια του νεαρού τέντυ μπόυ Φίλιππα Βρυώνη.

Στην θέση τους θα παραμείνουν σ΄αυτή την περίπτωση και το υπεράνω χρημάτων δίδυμοΤατιάνας Στεφανίδου-Νίκου Ευαγγελάτου που σε καμμία περίπτωση δεν θα έπαιρνε λεφτά σε μαύρες σακούλες για να πάει στο νέο κανάλι του Βρυώνη που δεν πήρε άδεια αλλά αυτό δεν έχει καμμία σημασία στην τηλεοπτική Κολομβία των Βαλκανίων.
Κάπως θα το μπαλαμουτιάσουμε.
Η εξαγορά του ΑΝΤ1 από τον Ιβάν Σαββίδη θα ήτο μία καλή επένδυση για τον επιχειρηματία με την γεωργιανή προφορά της ρωσικής γλώσσας. Κι αυτό γιατί όσα λεφτά πρόκειται να χάσει με την εμπλοκή του στο  “Ε” θα τα δώσει μια κι έξω για να πάρει τον ΑΝΤ1-κάποτε νούμερο 1 και τώρα στο παρά ένα για λουκέτο.
Στο μεταξύ ο Ιβάν ο άχαστος κλαίει τα λεφτά που έδωσε για την εξαγορά της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ. Γύρευε πόσες κορδελιάστρες θα μπορούσε να προσλάβει στα εργοστάσιά του με τα λεφτά που τον βάζει μέσα το “ΕΘΝΟΣ”. Οχι, ο άχαστος Ιβάν δεν έχει άλλα λεφτά για πέταμα. Κι αυτό καθώς διαπιστώνει ότι ο Μητσοτάκης θα βγει αυτοδύναμος στην εξουσία.
O Θοδωρής Κυριακού τώρα προσπαθεί να βρει τον επιχειρηματικό βηματισμό του στον ΑΝΤ1 αλλά φέτος το κανάλι δεν βοηθάει. Θα μπορούσε να τους απολύσει όλους και να προσλάβει σύμβουλο, εμπορικό διευθυντή και παρουσιαστή τον Μένιο Φουρθιώτη. 3 σε ένα.Ο Μένιος θα τα κατάφερνε καλύτερα από τους ακριβοπληρωμένους παρουσιαστές και τους εμπορικούς κου καναλιού. Βέβαια το να το πουλήσει στον Σαββίδη είναι μια πολύ καλή ιδέα. Ασε που ο Γιώργος Παπαδάκης για να πάρει τα λεφτά που παίρνει από τον Ιβάν Σαββίδη θα έπρεπε να κάνει βάρδιες κορδελιάστρας και να σκουπίζει τους διαδρόμους των γεωργιανών φυλακών.
Πιστεύουμε ότι για τον Ιβάν είναι επίσης μια καλή ιδέα γιατί θα χάσει μια κι έξω 170 εκατ. ευρώ αντί να τα χάσει γρήγορα και βασανιστικά στο “Ε” και στο “ΕΘΝΟΣ”.
(Ο Αμερικανός σύμβουλος του Κυριάκου Τζον Πέρκινς του συνέστησε να κάνει πέρα από το επικοινωνικό πλάνο όλα τα στελέχη της ΝΔ και να παίζει μόνος του μπάλα. Αυτό είναι μια καλή ιδέα καθότι όλοι οι υπόλοιποι είναι εύκολοι στόχοι για τον Σύριζα-βλέπε NOVARTIS.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: