25 Απριλίου 2018

Έτσι αποκαλύφθηκε η τραγωδία στην Νέα Σμύρνη – «Παγωμάρα» από την κυνική ομολογία της 22χρονης παιδοκτόνου!!!

Έτσι αποκαλύφθηκε η τραγωδία στην Νέα Σμύρνη – «Παγωμάρα» από την κυνική ομολογία της 22χρονης παιδοκτόνου | Newsit.gr
- Σοκαρισμένο το πανελλήνιο με την υπόθεση με το νεκρό βρέφος στην Νέα Σμύρνη - Μια 22χρονη μητέρα στέρησε από το ίδιο της το παιδί την ευκαιρία για ζωή - Το πέταξε από το μπαλκόνι και ξεψύχησε από τις κακουχίες -Πώς... προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα στους αστυνομικούς - Η ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, πώς κατάφερε να την κρατήσει μυστική και η μοιραία βραδιά - Όλες οι τελευταίες εξελίξεις της ιστορίας που "πάγωσε" την χώρα...

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις για την τραγωδία στην Νέα Σμύρνη, με το νεκρό νεογέννητο αγοράκι. Συγκλονιστική και η ομολογία της 22χρονης παιδοκτόνου, η οποία πέταξε το νεογνό ζωντανό από το μπαλκόνι της, στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας. Παίρνοντας την απόφαση να το αφήσει να πεθάνει από την ασιτία και το κρύο.

Η 22χρονη είχε καταφέρει με επιτυχία, λόγο των παραπανίσιων κιλών της όπως λένε οι πληροφορίες, να κρύψει την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη της. Τόσο από την μητέρα της, όσο και από τον φιλικό και συγγενικό της περίγυρο. Η νεαρή γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη σε δημόσιο μαιευτήριο. Την Παρασκευή, 27.04.2018, αναμένεται να απολογηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση, έπειτα από την σύνταξη δικογραφίας σε βάρος της με την κατηγορία της παιδοκτονίας. Νέα Σμύρνη

Πώς εξιχνιάστηκε το έγκλημα στην Νέα Σμύρνη
Από την πρώτη στιγμή που ανακαλύφθηκε το μακάβριο εύρημα στο δίχτυ σκίασης του πρώτου ορόφου, στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Πριγκιποννήσων στην Νέα Σμύρνη, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών επικέντρωσαν τις έρευνές τους στα διαμερίσματα της συγκεκριμένης.

click4more
Νέα Σμύρνη: Τα μηνύματα που έστειλε η 22χρονη σε φίλη της μετά...
Και κυρίως στα διαμερίσματα που “έβλεπαν” ένα στενό κομμάτι του ακάλυπτου χώρου.

Επίσης από την πρώτη στιγμή που είδαν μπροστά τους οι αστυνομικοί την 22χρονη φοιτήτρια, κατάλαβαν πως η νεαρή κοπέλα μάλλον αντιμετωπίζει κάποιο απροσδιόριστο πρόβλημα υγείας. Κι αυτό διότι η όψη της ήταν όψη ασθενούς.

Όταν ρώτησαν την ίδια αλλά και την μητέρα της εάν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, τους είπε πως απλά είναι αδιάθετη και την ταλαιπωρούν αλλεργίες της άνοιξης.

Παράλληλα, άλλες δυο γυναίκες στην ίδια αλλά και σε διπλανή πολυκατοικία αντιμετώπιζαν πρόβλημα υγείας. Έτσι, οι αστυνομικοί πήραν εντολή από τον αρμόδιο Εισαγγελέα για λήψη βιολογικού υλικού από τις τρεις ύποπτες, προκειμένου να γίνει σύγκριση με το dna του νεκρού βρέφους.

Η σοκαριστική αποκάλυψη
Το μεσημέρι της Τρίτης, όταν πια είχαν ολοκληρωθεί οι εξετάσεις και αδιαμφισβήτητα πια η μητέρα του παιδιού και κατά συνέπεια παιδοκτόνος είχε αποδειχθεί πως ήταν η 22χρονη φοιτήτρια, οδηγήθηκε μαζί με την μητέρα της, η οποία βέβαια δεν ήξερε το παραμικρό, στην Ασφάλεια Αττικής όπου με λυγμούς ομολόγησε πως γέννησε το παιδί και στην συνέχεια το πέταξε στον ακάλυπτο. Νέα Σμύρνη

Σύμφωνα με πληροφορίες στην ομολογία της η 22χρονη φέρεται να είπε: “…Φοιτούσα σε ένα ΤΕΙ στην Καλαμάτα. Εκεί γνώρισα έναν συνομήλικό μου και είχαμε σχέση. Κάποια μέρα ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος. Του το ανακοίνωσα και εκείνος πρότεινε να κάνω έκτρωση. Εγώ δεν ήθελα κι εκείνος με παράτησε.

Click4more: Μετανιωμένη η 22χρονη: «Έχει καταρρεύσει! Όσο περνούν οι ώρες…»

Επέστρεψα στην Αθήνα, στο σπίτι με τη μητέρα μου, αλλά δεν ήθελα να της το πω. Ντρεπόμουν. Φορούσα ριχτά ρούχα για να καλύπτω την εγκυμοσύνη. Όταν προχώρησε η κύηση αποφάσισα ότι δεν μπορώ να το κρατήσω αλλά ήταν αργά για έκτρωση.

Όταν έλειπε η μητέρα μου από το σπίτι με έπιασαν οι πόνοι. Πήγα στην μπανιέρα και γέννησα. Μόνη μου με ένα ψαλίδι έκοψα τον ομφάλιο λώρο. Φοβόμουν τι θα έλεγε η μητέρα μου και ο κόσμος. Ήξερα ότι η μητέρα μου θα επιστρέψει. Δεν ήθελα να με δει με το μωρό.

Δεν ήξερα τι να κάνω. Το τύλιξα με ένα σεντόνι και το έβαλα σε μία νάυλον σακούλα. Το πέταξα από την μπαλκονόπορτα. Αμέσως μετά καθάρισα όσο καλύτερα μπορούσα το μπάνιο και πέταξα τον πλακούντα στη λεκάνη”.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια: