5 Φεβρουαρίου 2018

Αυτοδίδακτη Αυστραλή μαθαίνει σε γυναίκες πώς να βελτιωθούν στο sex!!!

Η 31χρονη Αυστραλή Κόρτνεϊ Μαρία Χάλστεντ δηλώνει αυτοδίδακτη «μάγισσα του αιδοίου», ο οποία βγάζει τα προς το ζην διδάσκοντας σε γυναίκες την τέχνη της γιόγκα και του μασάζ αιδοίου για τη βελτίωση της σεξουαλικής τους ζωής.
Η Χάλστεντ μυήθηκε στον κόσμο της μαγείας από την παιδική ηλικία της και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσής της μελετώντας στην Ινδία τα μυστικά της yoni yoga, γνωστής και ως γιόγκας του αιδοίου.

Επιστρέφοντας στη Μελβούρνη αποφάσισε να συνδυάσει τα δύο πάθη της και να αποδείξει ότι η κρεβατοκάμαρα είναι ένα μέρος όπου μπορούν να συμβούν μαγικά πράγματα. Σήμερα, την επισκέπτονται γυναίκες από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης, για να τους διδάξει τη δύναμη που κρύβουν στην πυελική χώρα τους και να τις βοηθήσει να βελτιωθούν στο σεξ. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί είναι πολλές, ανάμεσά τους και το μασάζ αιδοίου.

«Μερικές φορές απαιτείται η χρήση ενός δονητή από νεφρίτη. Τον χρησιμοποιούν εσωτερικά για να προκαλέσουν στον εαυτό τους ευχαρίστηση και να ανοίξουν τις μουδιασμένες περιοχές του αιδοίου τους. Είναι σαν να απελευθερώνεις έναν μυϊκό κόμπο.

Μία από τις πρακτικές μου είναι μια τεχνική ενεργοποίησης διαλογισμού. Αυτή περιλαμβάνει την εκμάθηση των διαφορετικών οργασμικών σημείων στο αιδοίο για την ενίσχυση της ευχαρίστησης» εξηγεί.

Η Χάλστεντ στράφηκε προς τις μαγικές πρακτικές ως μέσο διαφυγής από αυτό που περιγράφει ως τραυματική παιδική ηλικία. Πέρασε πολλά χρόνια μελετώντας μυστικιστικές τεχνικές ίασης σε Ευρώπη, Νότια και Βόρεια Αμερική, και Νοτιοανατολική Ασία, τις οποίες συνδυάζει ανάλογα με το περιστατικό που έχει να αντιμετωπίσει.

Οι πελάτισσές της, ηλικίας από 20 έως 70 ετών, προέρχονται κατά κύριο λόγο από Αυστραλία, ΗΠΑ και Ευρώπη. Για τις συνεδρίες, ωστόσο, δεν απαιτείται η φυσική τους παρουσία στον χώρο της, καθώς προσφέρει τις υπηρεσίες της και μέσω Skype.

Δεν υπάρχουν σχόλια: