17 Φεβρουαρίου 2018

Λαμία – ΠΑΟΚ LIVE

61674.jpg
Ένα ακόμα εκτός έδρας βήμα προς τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει τη Λαμία, για την 22η αγωνιστική της Superleague.Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία , σε ματς για την 22η αγωνιστική της Superleague.Η απαγόρευση οπαδών που υπάρχει, θα στερήσει από τους Θεσσαλονικείς τους οπαδούς τους, σε μια από τις λίγες –πλέον- εκτός έδρας «στροφές» του πρωταθλήματος που τους απομένουν.Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας δυο βαθμούς πίσω του την ΑΕΚ.

Η Λαμία απ’ την άλλη έχει 20 βαθμούς και θα προσπαθήσει να πάρει βαθμό – βαθμούς μέσα στην έδρα της, για να κάνει ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.Στον πρώτο γύρο της φετινής σεζόν ήταν η μοναδική συνάντηση στην ιστορία των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ στις 15 Οκτωβρίου 2017 επικράτησε με 4-0 της Λαμίας χάρη στα τέρματα των Λέοβατς (10′), Πρίγιοβιτς (24′), Πέλκα (50′) και Πρίγιοβιτς (88′).

Πριν από αυτό το παιχνίδι, οι αγώνες τους ήταν μόνο για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας και φυσικά με απόσταση κατηγοριών μεταξύ τους. Μόνο η μία από αυτές τις τρεις αναμετρήσεις έγινε με γηπεδούχο την Λαμία και ήταν στις 20 Φεβρουαρίου 1985, τη σεζόν που ο ΠΑΟΚ πήρε το τελευταίο του πρωτάθλημα.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης: 

Η ομάδα της Λαμίας έχει ανακοινώσει πως εισιτήρια στο γήπεδο θα έχει μόνο για τον κόσμο που έχει διαρκείας, ενώ από την πλευρά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προέτρεψε τον κόσμο της ομάδας να μην ταξιδέψει στο γήπεδο.

Μην ξεχνάμε πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ανακοίνωσε πως απαγορεύονται οι οργανωμένες και μεμονωμένες μετακινήσεις στα εκτός έδρας παιχνίδια των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: