14 Φεβρουαρίου 2018

Υπόθεση Λαγούδη: Τι δείχνουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών...!!!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων ο θάνατος της Λαγούδη επήλθε από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, συμβατός θάνατος δηλαδή με την ατελή καύση μέσα στο αυτοκίνητό της - Πέθανε από τις αναθυμιάσεις, ενώ στο αίμα της βρέθηκε και ποσότητα αλκοόλ
Παραμένουν οι αρχικές εκτιμήσεις των Αρχών για αυτοχειρία αναφορικά με τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη στο Αιτωλικό την περίοδο των Θεοφανείων.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν στις Αρχές. Σσύμφωνα με πληροφορίες τα αποτελέσματά τους δικαιολογούν ως αιτία θανάτου την δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, συμβατός θάνατος δηλαδή με τον καπνό που εισέπνευσε από την ατελή καύση από περιέλουση με πετρέλαιο μέσα στο αυτοκίνητό της.

Δευτερευόντως, στο αίμα της βρέθηκε σχετικά αυξημένη ποσότητα αλκοόλ και ύπαρξη φαρμακευτικής ουσίας.

Σημειώνεται, πως ο ιατροδικαστής είχε βρει αιθάλη στους πνεύμονες της 44χρονης που αποδείκνυαν ότι ήταν ζωντανή πριν εισπνεύσει τον καπνό και από τις αναθυμιάσεις αυτού πέθανε.

Από την πλευρά της οικογένειας,  ο δικηγόρος τους βρέθηκε σήμερα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να κάνει καταγγελία για το Viber της Ειρήνης Λαγούδη, καθώς υποστηρίζουν ότι ενεργοποιήθηκε το τελευταίο διάστημα από αγνώστους και μάλιστα άλλαξαν την φωτογραφία στο προφίλ της.

Από τις Αρχές ,ως προς αυτό, επισημαίνουν ότι το Viber περιλαμβάνεται στην άρση τηλεφωνικού απορρήτου που έχουν ζητήσει σχεδόν από τις αρχή αυτής της υπόθεσης και αυτό ίσως οφείλεται στ’ ότι η εταιρεία είχε ανοίξει το προφίλ της για να παραδώσει τα στοιχεία στις Αρχές. Αν έχει όντως αλλάξει το προφίλ αυτό θα μπορούσε να συμβεί αν κάποιος τρίτος είχε ανοίξει ψεύτικο προφίλ με τα στοιχεία της, ωστόσο θα χτυπούσε αμέσως στο σύστημα αυτό.

Από τις Αρχές συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα που έχουν δώσει μαρτυρίες σε ΜΜΕ, ενώ ανάμεσα σε άλλα δεδομένα που έχουν από σχεδόν την αρχή της υπόθεσης, είναι υλικά κλειστών κυκλωμάτων που την καταγράφουν να δίνει ένα μπιτόνι σε πρατήριο καυσίμων για να το γεμίσει, όπως και σχετική μαρτυρία του πρατηριούχου, αλλά και βίντεο που την καταγράφει να κινείται προς την Λίμνη Τριχωνίδα όπου βρέθηκε, δίχως την παρουσία άλλου ατόμου στο αυτοκίνητό της.

Επίσης ως δεδομένο έχουν τον χωρισμό της με τον σύντροφό της όταν η ίδια αποκάλυψε την σχέση τους στη σύζυγο του πρώτου, μήνυμα που αφήνει να εννοηθούν οι προθέσεις της και μήνυμα στο Viber πως κλείνει το κινητό της.

Αναμένεται η κατάθεση των πορισμάτων των πραγματογνωμόνων Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας για τις συνθήκες πυρκαγιάς μέσα στο αυτοκίνητό της.
Θοδωρής Παναγιωτίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: