5 Φεβρουαρίου 2018

Οι συγγενείς της Δώρας από Βάρδα και Πάτρα ζητούν αναπαράσταση!!!

Τρεις μήνες συμπληρώνονται από τη στυγερή δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη με 14 μαχαιριές στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών και παρά την ομολογία του τοξικομανούς δράστη η οικογένεια της 32χρονης εφοριακού κάνει λόγο για υπόθεση-θρίλερ και ζητά την αναπαράσταση του εγκλήματος.
Όπως δήλωσε η δικηγόρος της μητέρας και των αδελφών της Δώρας, Γιάννα Παναγοπούλου,   η έρευνα αυτή τη στιγμή εστιάζεται στο εργασιακό περιβάλλον της 32χρονης, ενώ ο καθ' ομολογίαν δράστης αποφεύγει να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα.
 
Για αυτόν τον λόγο η οικογένεια έχει αποστείλει αίτημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ζητώντας αναπαράσταση του εγκλήματος.
«Οπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η έρευνα αυτή τη στιγμή εστιάζεται στο εργασιακό περιβάλλον του θύματος. Ο δράστης αποφεύγει επίμονα να απαντήσει σε σημαντικά ερωτήματα, ενώ έχει δώσει τρεις συμπληρωματικές καταθέσεις, με την καθεμία να ανασκευάζει τις προηγούμενες» τόνισε η κυρία Παναγοπούλου την ώρα που με αγωνία αναμένεται η νέα συμπληρωματική κατάθεση του τοξικομανούς που ομολόγησε ότι σκότωσε την άτυχη Δώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: