17 Φεβρουαρίου 2018

Ο… θανατός σου η ζωή μου. Ο ΑΟΚ έριξε στα σχοινιά τον Απόλλωνα!

Στο ντέρμπι της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα η Κέρκυρα νίκησε 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον ξεπέρασε στη βαθμολογία. Η «ελαφρά ταξιαρχία» έμεινε προτελευταία με 16 βαθμούς και ο ΑΟΚ έφτασε τους 18. Ανάσα πήρε ο ΑΟΚ, ωστόσο ακόμη η διαφορά του με τον Απόλλωνα είναι στους δύο βαθμούς και τα πάντα μπορούν να ανατραπούν έως το τέλος των αγωνιστικών του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Ο Απόλλων είχε τον έλεγχο στον αγώνα και κάποιες ευκαιρίες. Στο 16’ ήταν πρώτη του καλή ευκαιρία έπειτα από κάθετη του Ναδάλες.
Ο Τσουκαλάς δεν τελείωσε τη φάση και αμέσως μετά ο Αλμπάνης προσπέρασε και έστρωσε στον Στόουκς αλλά το σουτ του δεν προκάλεσε πρόβλημα στον Γιαννακόπουλο. Στο 28′ ο Αλμπάνης έκανε κακό κοντινό τελείωμα και πάλι δεν είχε πρόβλημα ο Γιαννακόπουλος. Επειτα από φάουλ που κέρδισε ο Παμλίδης έξω από την περιοχή στο 40′, ο Ρόλε έκανε καλή εκτέλεση και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και μετά στην πλάτη του Τσόβιτς και έγινε το 1-0.

Στο 2ο ημίχρονο η Κέρκυρα απλοποίησε τα πράγματα, καθώς στο 68΄ έφθασε στο 2-0. Σκόρερ ο Επστάιν, ο οποίος «νίκησε» σε τετ α τετ τον Γιαννακόπουλο μετά από κάθετη πάσα του Ρόλε, και στο τέλος η Κέρκυρα δεν δυσκολεύτηκε να διατηρήσει τη νίκη και να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. ΚΕΡΚΥΡΑ: Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Αντέτζο, Γρομητσάρης, Λέκοβιτς, Σιόντης, Μπαλάφας, Ρόλε, Γεωργίου, Επστάιν (70′ Αρτυματάς), Τουράμ (33′ Παμλίδης). ΑΠΟΛΛΩΝ: Τσόβιτς, Κοντοές, Μπαρτολίνι, Ζησόπουλος, Ναδάλες (59′ Ανιέτε), Τσουκαλάς, Παπάζογλου, Στάθης, Ντεβέσα (59′ Κονέ), Αλμπάνης, Στόουκς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: