16 Οκτωβρίου 2017

H ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ:Τα σπίτια και το κούρεμα θα ρίξουν τον Τσίπρα!!!

Ποιος Μητσοτάκης; Ποιοι 12 Απόστολοι-τεχνοκράτες; Ποια μανταμίτσα Σπυράκη; Τον Τσίπρα θα τον ρίξουν οι πλειστηριασμοί των σπιτιών. 
Ο Σύριζα θα φύγει μέσα στις κατάρες όλων εκείνων που θα χάσουν τα σπίτια τους καθώς οι μονόδρομοι για τις τράπεζες είναι οι πλειστηριασμοί.
Επίσης ξεχάστε το όριο των 300.000 ευρώ. Σε πλειστηριασμό θα βγούν και ακίνητα με υπόλοιπο δανείου 30.000 ευρώ.
 
Αυτά θα φεύγουν αέρα πατέρα. Κανείς δεν θα δώσει εύκολα 300.000 χιλιάδες ευρώπουλα ή θα το κάνουν ελάχιστοι. Οι τράπεζες από την άλλη έχουν ανάγκη με κασαδούρα διαφορετικά τα capital controls θα μείνουν ως το 3.000.

Μιλάμε για καλοχτενισμένα αιωνόβια capital controls όχι αστεία. Ο Τσίπρας λοιπόν θα πάει στο 8% όταν αρχίσουν οι πλειστηριασμοί των σπιτιών. Και ναι μεν οι δανειστές-και ιδιαίτερα το ΔΝΤ- λένε ότι δεν θα χρειαστεί η Ελλάδα να πάρει νέα δημοσιονομικά μέτρα αλλά αυτό δεν είναι παρά ένα τρολάρισμα του Τόμσεν και την Λαγκάρντ που ψάχνεται με τα ψηφιακά νομίσματα.

Ο Τόμσεν και η Λαγκάρντ γνωρίζουν πολύ καλά πως και αδυσώπητοι πλειστηριασμοί πρέπει να γίνουν και κούρεμα καταθέσεων διαφορετικά οι τράπεζες με 150 δις ευρώ κόκκινα στεγαστικά, καταναλωτικά και επιχειρηματικά δάνεια δεν σώζονται. Φυσικά και δεν ζητάνε νέα μέτρα.

Σ΄αυτή τη φάση τους αρκούν οι πλειστηριασμοί και το κούρεμα των καταθέσεων. Μονόδρομος είναι και τα δύο σε μια χώρα που δεν πρόκειται να υπάρξει η παραμικρή σοβαρή πραγματική επένδυση. Ποιος σοβαρός επενδυτής θα έλθει στην Κολομβία των Βαλκανίων να επενδύσει; Σοβαροί να είσαστε!

Αυτή η χώρα θα σέρνεται αιωνίως και αενάως από εδώ και στο εξής-σε ένα δρόμο που καταφανώς οδηγεί στην Κόλαση. Οχι ο Τόμσεν δεν ζητάει νέα μέτρα εκτός από τους πλειστηριασμούς που έχουν συμφωνηθεί και έρχονται καλπάζοντας όπως επίσης και το κούρεμα των καταθέσεων!

Κουρδιστό Πορτοκάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια: