15 Ιουνίου 2017

Έσπασαν ότι βρήκαν μπροστά τους – Αναρχικοί έκαναν "ντου" στη Newsphone για τους πλειστηριασμούς [video] !!!

Φορώντας κουκούλες και κρατώντας σφυριά αλλά και βαριοπούλες μπούκαραν στα γραφεία της Newsphone στην Καλλιθέα μέλη της Αναρχικής Συλλογικότητας Καλλιθέας Μοσχάτου.
Οι αντιεξουσιαστές έσπασαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους ενώ ο τρόμος στα πρόσωπα των υπαλλήλων είναι κάτι παραπάνω από προφανής. Οι αναρχικοί πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα: “Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη”, “Κάτω τα ξερά σας από τα σπίτια του κόσμου” ενώ ούρλιαζαν στους υπάλληλους “για τα σπίτια του λαού και τα σπίτια του κόσμου”.
Το βίντεο από το ντου ανέβασαν οι ίδιοι στο Indymedia γράφοντας: “Σήμερα 15 Ιουνίου η Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας Μοσχάτου έκανε παρέμβαση στην εταιρεία Newsphone ΕΙΔΗΣΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε. που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου 280, Καλλιθέα.

Ο λόγος της παρέμβασής μας αφορούσε την προθυμία 2 εταιριών, της Newsphone και της Cosmoone να κονταροχτυπηθούν για την πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, με την πρώτη να βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με το Υπουργείο Δικαιοσύνης εδώ και μήνες για τον διαγωνισμό που είναι να γίνει. Αφού λοιπόν η εταιρεία έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να αναλάβει τον τρόπο με τον οποίο νομίζουν οι τραπεζίτες και το κράτος ότι θα μπορέσουν να παρακαμφθούν οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς από συλλογικότητες στα Ειρηνοδικεία σε όλη την Ελλάδα, θελήσαμε να τους δώσουμε μία πρώτη γεύση για το ενδεχόμενο που επιτύχουν στις αρχές Ιούνη να αναλάβουν την δημιουργία την πλατφόρμας.

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης πετάχτηκαν τρικάκια που ανέγραφαν τα εξής: “ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ”, “ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”.

ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: