15 Ιουνίου 2017

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ-Το δίκτυο πρακτόρων της Αλβανίας στην Ελλάδα!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Μεγάλης ΑλβανίαςΓράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
Πληροφορούμεθα, πως όλες οι αποκαλύψεις που έχουμε κάνει τους τελευταίους μήνες για τις αλβανικές μεθοδεύσεις – όλων των κυβερνήσεων της γειτονικής μας χώρας – προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά ο αλυτρωτικός σχεδιασμός της “Μεγάλης Αλβανίας”, έχουν θορυβήσει τις αλβανικές αρχές και την εδώ αλβανική Πρεσβεία! 
Ενοχλούν οι αποκαλύψεις μας, γιατί δημοσιοποιούνται τα υπόγεια σχέδιά τους, δημιουργώντας την όποια μικρή ανάσχεσή τους! 
Ειδικότερα ενόχλησε το άρθρο μου: “Το ΝΑΤΟ …είναι ο εχθρός της Ελλάδος”!

Σε αυτό το άρθρο μου δημοσιοποιούσα – για πρώτη φορά – απόρρητη έκθεση του ΝΑΤΟ (9 Αυγούστου 1999), όπου καταδεικνύονταν οι περιοχές ελέγχου και δράσης της αλβανικής Μαφίας! Όπου, αποδεικνύεται ότι, την Αλβανία την “κυβερνούσε” και την “κυβερνά” πάντα η αλβανική Μαφία! Σε αυτήν την απόρρητη έκθεση παρουσιάζονταν όλες οι περιοχές της Αλβανίας, στις οποίες γίνεται λαθρεμπόριο τσιγάρων, καυσίμων, όπλων, παράνομης μετανάστευσης, κυκλοφορίας κλεμμένων αυτοκινήτων, χημικά απόβλητα, διακίνηση πορνείας, διακίνηση ναρκωτικών!
Το ζήτημα ωστόσο, είναι τι ακριβώς κάνει η ελληνική Πολιτεία, από την στιγμή που όλα όσα αναδεικνύουμε με το ρεπορτάζ μας, τα γνωρίζει η εκάστοτε κυβέρνησή μας!
Ο εφησυχασμός, η αδράνεια, η ολιγωρία μιας Πολιτείας σε θέματα που άπτονται της ασφάλειας και της ακεραιότητας της Πατρίδος μας, δεν επιτρέπονται!      
Έτσι, σήμερα, συνεχίζοντας την έρευνά μας, θα σας γνωρίσουμε το πως στήθηκε το παρακράτος της Αλβανίας που σκοπό είχε και έχει τη χρηματοδότηση της δημιουργίας της “Μεγάλης Αλβανίας”! Αλλά και το ρόλο που έπαιξε η “φίλη” χώρα της Αγγλίας προς την Ελλάδα!

Η CIA και η Intelitzens Service εκπαίδευαν τους αλβανούς πράκτορες!

Με την κατάρρευση του καθεστώτος του Ενβέρ Χότζα και του Ραμίζ Αλία στην Αλβανία και την άνοδο του Σαλί Μπερίσα στην Εξουσία, η αλβανική Υπηρεσία Πληροφοριών Sigurimi μετονομάσθηκε σε SHIK. Τότε, στην υπηρεσία έγιναν κάποιες αλλαγές από απόψεως στελεχών. Ωστόσο, στην οργανωτική δομή της υπηρεσίας δεν πραγματοποιήθηκαν ουσιαστικές αλλαγές. Το νέο προσωπικό που στελέχωσε την υπηρεσία υπέστη μία ταχύρυθμη εκπαίδευση από στελέχη της CIA και της Ιντέλιτζενς Σέρβις, τόσο στην Ακαδημία της SHIK, όσο και στο εξωτερικό. Το πνεύμα και οι μέθοδοι δράσεως των πρακτόρων της κατασκοπείας και αντικατασκοπείας είναι σύμφωνα με τις μεθόδους της αμερικανικής υπηρεσίας κυρίως, αλλά και της αγγλικής. Σημειωτέον, ότι και επί καθεστώτος Χότζα και Αλία στη Sigurimi υπήρχε εγκάθετος ως μόνιμος σύμβουλος της υπηρεσίας, ανώτερο στέλεχος της Ιντέλιτζενς Σέρβις, ο οποίος πραγματοποιούσε περιοδικές επισκέψεις συμβουλευτικού χαρακτήρα σε όλες τις μονάδες της υπηρεσίας στο κέντρο και την περιφέρεια.
Με αυτή τη μέθοδο οι Άγγλοι είχαν στρατολογήσει για λογαριασμό της υπηρεσίας τους ανώτερα στελέχη της Sigurimi. Μεταξύ αυτών ήσαν οι:
Kο…. Ir…. γεννηθείς το 1953 στα Τίρανα, ο οποίος κατά την περίοδο 1985-1990 υπηρετούσε ως Α΄ Γραμματέας στην αλβανική Πρεσβεία των Αθηνών και προΐστατο του κατασκοπευτικού δικτύου της Sigurimi στην Ελλάδα. Στη συνέχεια ο Κo Ιr έγινε ο πρώτος αρχηγός της SHIK κατόπιν εντολής της Ιντέλιτζενς Σέρβις και όταν αντικαταστάθηκε από τον Ga… De…..  έγινε καθηγητής στην Ακαδημία της SHIK, όπου υπηρέτησε επί πολλά χρόνια.
Sh… Ru…: Α΄ γραμματέας της ενταύθα αλβανικής Πρεσβείας, κατά την περίοδο 1979-1985, προϊστάμενος του κατασκοπευτικού δικτύου της Sigurimi στην Ελλάδα και στην συνέχεια υποδιευθυντής της Sigurimi. Τον αντικατέστησε στην Αθήνα ο Ko…!.
Η SHIK προκειμένου να διατηρεί τα κατασκοπευτικά της δίκτυα με ικανό αριθμό πρακτόρων στην Ελλάδα, το Κόσσοβο, τα Σκόπια και την Σερβία, εκτυπώνει πλαστά χαρτονομίσματα των αντιστοίχων χωρών, διακινεί ναρκωτικά και πολλοί από τους πράκτορές της, κυρίως στην Ελλάδα ελέγχουν ομάδες αλβανίδων γυναικών, τις οποίες εκμεταλλεύονται σε οίκους ανοχής, καθώς επίσης εκδίδουν και πλαστές βίζες σε μεγάλο αριθμό, τις οποίες πωλούν από 50 – 200 χιλιάδες δρχ.

Ίδρυση Τραπεζιτικών Πυραμίδων στην Αλβανία!

Σύμφωνα με διασταυρωθείσες πληροφορίες των ελληνικών Υπηρεσιών η κατασκευή των πυραμίδων στην Αλβανία δεν ήταν αποκλειστικό έργο της SHIK και της CIA.
Αρχικά διοχετεύθηκαν τεράστια κεφάλαια μέσω ανθρώπων των για την ίδρυση του παρα-τραπεζιτικού συστήματος. Στο όλο σύστημα συμμετείχαν και η ιταλική υπηρεσία πληροφοριών, το Βατικανό - η ιταλική Μαφία και η ΜΙΤ μέσω της παρακρατικής οργάνωσης των  “Γκρίζων Λύκων”!
Για τη θεμελίωση του παρα-τραπεζικού συστήματος, λέγεται πως “Έλληνας” μεγαλοεφοπλιστής και συνεργάτης της CIA, κατέθεσε ως κεφάλαιο 150 εκατ. δολάρια.
Το κύκλωμα δεν κινείτο μόνο με τους καταθέτες στις παρατράπεζες, αλλά και με τη διακίνηση ναρκωτικών - λαθρεμπορίου όπλων - μεταφοράς λαθρομεταναστών (Αλβανών – Ιρακινών – Αλγερινών – Κούρδων - Βοσνίων μουσουλμάνων), με την αρχαιοκαπηλία - την πορνεία κλπ. (ότι ακριβώς έγραφε η απόρρητη έκθεση του ΝΑΤΟ)! Όμως, εκτός των αναφερομένων, που συμμετείχαν στο ίδιο κύκλωμα και κυρίως στην διακίνηση όπλων και ναρκωτικών, συμμετείχαν και οι:
Ιμπραήμ Ρουγκόβα, του Κοσσυφοπεδίου, ο Αλία Ιζετμπέκοβιτς της Βοσνίας, ο Κίρο Γκλιγκόροφ των Σκοπίων και οι αρχηγοί των αλβανοφώνων πολιτικών κομμάτων των Σκοπίων (σ.σ. σήμερα συμμετέχουν στην κυβέρνηση του κράτους των Σκοπίων).
Κρυφά στελέχη του συστήματος που παρείχαν κάθε είδους προστασία και κάλυψη στην Αλβανία ήσαν ο Μπερίσα, ο Μέξι, ο πρώην ΥΠΕΞ Tristan Seu, ο πρώην ΥΕΘΑ Zulali, ο αρχηγός της SHIK, o Bashkim Gazidede (αρχηγός του εθνικού γραφείου πληροφοριών της Αλβανίας), ο Διευθυντής Αστυνομίας Στρατηγός Agim Seu, ο υπουργός Δικαιοσύνης και ο πρόεδρος της κεντρικής επιτροπής ελέγχου του Κράτους. 

Ο σκληροπυρηνικός …VEFA!

Με το ψευδώνυμο VEFA, ήταν ένας Αλβανός γεννηθείς το 1949, καταγόμενος από την Αυλώνα, στρατολογημένος από τη SHIK  (η μετέπειτα ονομασία της Sigurimi) και προσωπικός άνθρωπος του Gazidede . Το γράμμα V είναι τα αρχικά του ονόματος του προέδρου και το FA  είναι κωδικό όνομα που του είχε δώσει η SHIK. Επί Ενβέρ Χότζα (Πρώτος Γραμματέας του Αλβανικού Κόμματος Εργασίας. Ήταν πρόεδρος του Δημοκρατικού Μετώπου της Αλβανίας και αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων από το 1944 μέχρι το θάνατό του. Διετέλεσε επίσης πρωθυπουργός από το 1944 ως το 1954 και επίσης κατά διαστήματα ως υπουργός Εξωτερικών και ως Υπουργός Άμυνας) ο VEFA ήταν αποθηκάριος στις στρατιωτικές αποθήκες και ήταν πράκτορας της Sigurimi. Η εταιρεία του κατασκευάσθηκε με εντολή και κάλυψη του ιδίου του Σαλί Μπερίσα (πρώην Πρόεδρος της Αλβανίας 1992-1997 και Πρωθυπουργός της χώρας από το 2005 – 2013), του Μέξι και του αρχηγού της SHIK. Ξεκίνησε με λαθρεμπόριο πετρελαίου από την Ελλάδα προς τη Βοσνία και τη Σερβία κατά τη διάρκεια του εμπάργκο, όπλων - κυρίως παλαιών - του Αλβανικού στρατού και στη συνέχεια ναρκωτικών. Κέντρο διαμετακόμισης ναρκωτικών και όπλων μέσω Αλβανίας είχε το στρατιωτικό αεροδρόμιο στο Ciardi  πλησίον της Σκόδρας. Διέθετε παραρτήματα στη Λέζα – Δυρράχιο - Σκόδρα. Είχε δίκτυα στην Αίγυπτο – Τουρκία – Αυστρία – Ιταλία – Βουλγαρία – Ελλάδα – Σκόπια - Κοσσυφοπέδιο με διακίνηση όπλων, ναρκωτικών και οινοπνευματωδών ποτών.
Επί της οδού Καποδιστρίου αρ. ... στην Αθήνα λειτουργούσε το γραφείο του VEFA που ασχολιόταν με λαθραία τσιγάρα και τάχατες, με το εμπόριο τροφίμων από την Ελλάδα προς την Αλβανία!
Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια: