17 Μαΐου 2017

Φιλιατρά:Πανηγυρική Θεία Λειτουργία για τον εορτασμό του Αγίου Αθανασίου του νέου & Θαυματουργού Επισκόπου Χριστιανουπόλεως!!!

Στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία για τον εορτασμό του Αγίου Αθανασίου του νέου & Θαυματουργού Επισκόπου Χριστιανουπόλεως, συμμετείχαν σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας κα. Ελένη Αλειφέρη και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Περικλής Μαντάς.
Μετά τον εορτασμό, συνοδευόμενοι από τον Προϊστάμενο της ΔΑΟΚ- Τριφυλίας κο. Αντώνη Παρασκευόπουλο και παρουσία του πρώην Περιφερειακού Συμβούλου κ. Μπακούρου, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της ομάδας...
“ΓΑΙΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ”, η οποία δραστηριοποιείται τα τελευταία  3 χρόνια στην καλλιέργεια αγγουριού , ντομάτας, καρπουζιού και λοιπών κηπευτικών. 
Παρουσία του Προέδρου του συνεταιρισμού κ. Αλεξανδρόπουλου και του Αντιπροέδρου κ. Αθανασόπουλου, παρακολούθησαν την τυποποίηση και την συσκευασία και ενημερώθηκαν για το επιχειρησιακό πρόγραμμα του συνεταιρισμού, καθώς και για την πορεία των εξαγωγών αλλά και τη διάθεση των προϊόντων στην εγχώρια αγορά. 

Οι παραγωγοί είχαν την ευκαιρία να αναφερθούν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να λάβουν διαβεβαιώσεις πως η Π.Ε. Μεσσηνίας μέσω των υπηρεσιών της θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της για την επίλυσή τους.   
Επισκέφτηκαν στη συνέχεια, αντίστοιχες παραγωγικές μονάδες στην περιοχή του Λαγκούβαρδου και αμέσως μετά το Κέντρο Εξαγωγών Καρπουζιού στην Τερψιθέα Κυπαρισσίας, όπου, συνοδευόμενοι από τον κ. Παπαδόπουλο Χαράλαμπο, παρακολούθησαν την πορεία συγκομιδής και την εξαγωγική διαδικασία.
Ακολούθησε σύσκεψη εργασίας στα γραφεία της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης & Οικονομίας Τριφυλίας, όπου και αναζητήθηκαν τρόποι επίλυσης των προβλημάτων που επισημάνθηκαν από τους παραγωγούς.



Δεν υπάρχουν σχόλια: