22 Μαρτίου 2017

Ο Ντόναλντ Τραμπ το έπαιξε… Γερμανός!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
Το Οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου επεφύλαξε εκπλήξεις για τη σκληρή Καγκελάριο της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ!
Το κλίμα ήταν πολύ ψυχρό και ένας δημοσιογράφος ρώτησε αν θα κάνουν οι δυο ηγέτες την καθιερωμένη χειραψία για να βγουν και οι απαραίτητες φωτογραφίες από αυτή την επίσημη συνάντηση!  
Σε απάντηση ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, αγνόησε επιδεικτικά την Καγκελάριο της Γερμανίας και έκανε πως δεν άκουσε! 
Τότε, η ψυχρή και σκληρή Άγκελα, “έσπασε” και ρώτησε ψιθυριστά: “Θέλεις να σφίξουμε τα χέρια;;”!
Ο Ντόναλντ Τραμπ όμως, δεν της απάντησε και κοιτάζοντας ανέκφραστος προς τους φωτογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες την απαξίωσε τελείως, παίρνοντας μια πρώτη ρεβάνς για όσα αισχρά είχε εκστομίσει η Μέρκελ εναντίον του, στην προεκλογική περίοδο των Προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, όταν είχε ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ της υποψηφιότητας της Χίλαρι Κλίντον!  
Αυτή η εικόνα νομίζω χαροποίησε εκατομμύρια τηλεθεατών και κυρίως Ελλήνων, που βιώνουν καθημερινώς στην εποχή των Μνημονίων, τα έργα και τις ημέρες της Νεοναζιστικής Γερμανίας της κυβερνήσεως Μέρκελ!!  

Τους δείχνουμε πάντα τα πισινά μας… 

Το ΝΑΤΟ παίζει ύποπτα και επικίνδυνα παιχνίδια κατά της Ελλάδος. Σε καμιά κρίση ή εμπλοκή δεν προστάτεψε το μέλος του που λέγεται Ελλάς! Απεναντίας υποκινεί τέτοια σενάρια κατά του Ελληνικού κράτους. 
Σε μια τέτοια ακραία και επικίνδυνη ενέργεια που μπορεί να δυναμιτίσει την περιοχή, έλαβε μέρος χθες το ΝΑΤΟ!
Δηλαδή, στην προγραμματισμένη άσκηση ηλεκτρονικού πολέμου στο Αιγαίο μας, μετά από απαίτηση της Τουρκίας, εξαφάνισαν τη Λήμνο από το χάρτη της άσκησης! Όταν πέρσι, στην ίδια άσκηση η Λήμνος “υπήρχε”!
Ωστόσο, το ζήτημα είναι τι κάνει η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Πατρίδος μας! Αρκεί μόνο η διαμαρτυρία από το ΓΕΕΘΑ και η απόσυρση της Ελλάδος από την ‘άσκηση;;;
ΟΧΙ κύριοι του ΓΕΕΘΑ! ΟΧΙ κύριε Υπουργέ Εθνικής Αμύνης! 
Συνέχεια λόγια από μέρους σας και η Τουρκία συνεχίζει τους τσαμπουκάδες με συνεχείς δικές μας υποχωρήσεις.
Δεν γνωρίζετε, ότι όταν στον Τούρκο δείχνεις τα πισινά σου, αυτός θα σου δείχνει πάντα τα μπροστινά του;;;  

Ασύμμετρη απειλή τα Νότια Βαλκάνια… 
    
Ο επικείμενος διαμελισμός των Σκοπίων και οι συνοριακές ανακατατάξεις στα Νότια Βαλκάνια, με κορμό τον Αλβανικό αλυτρωτισμό, είναι πιστή αντιγραφή ενός παλαιού σχεδίου του πρώην Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Σάιρους Βάνς. Από τη στιγμή που οι ΗΠΑ  είχαν αναλάβει την επίλυση της σύρραξης στη Βοσνία και το Κόσσοβο και την σφράγισαν με τη συμφωνία του “Ντέιτον”!  
Ωστόσο, μετά την ενσωμάτωση της Κριμαίας στη Ρωσία και τη δυναμική επέμβαση της Μόσχας στη Συρία, με πρωταγωνιστικό ρόλο στη Μέση Ανατολή και κατ΄ επέκταση στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει σχεδιάσει και την γεωστρατηγική του παρουσία στα Βαλκάνια, με επίκεντρο τη Σερβία! 
Ο οποίος έχει εκφράσει διά μέσω του ΥΠΕΞ της Ρωσίας την επίσημη θέση του, πως δεν θα αποδεχτεί σχέδιο δημιουργίας “Μεγάλης Αλβανίας”!   
Έτσι, θα πρέπει να αντιληφθεί η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Ελλάδος, ότι το επόμενο πεδίο τριβής με ασύμμετρες απειλές και προεκτάσεις ευρείας αποσταθεροποίησης θα είναι τα Νότια Βαλκάνια!
Είναι προετοιμασμένοι (Κυβέρνηση και ΓΕΕΘΑ) σε αυτό το σενάριο;;
Επεξεργάζονται μια ανάφλεξη στα Βαλκάνια, ώστε να θωρακισθεί η Πατρίδα μας;; 

Τους ενώνει ο Καραμανλισμός… 

Βλέπετε, ο Κώστας Καραμανλής ποτέ δεν ήταν μπροστάντζας! Έτσι και στο άδειασμα του Κυριάκου Μητσοτάκη βάζει άλλους να το κάνουν, όπως επί παραδείγματι τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη! 
Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη λοιπόν, αναφέρθηκε χθες στον ΑΝΤ1, στην πρόσφατη συνάντησή της με τον Κώστα Καραμανλή, παίζοντάς το γεφυροποιός, που όπως είπε τον συναντά κάθε δυο μήνες και τα λένε! Έτσι, η “καλή αδελφή” Ντόρα Μπακογιάννη προσπάθησε να φανεί χρήσιμη, “πουλώντας” εκδούλευση στον πρώην Πρωθυπουργό, που είχε να κάνει με την οικειοποίηση του Καραμανλισμού από τον Πάνο Καμμένο! 
Αλλά από ότι μας είπε ένα Νέο-δημοκρατικό πουλάκι, όταν ο Κώστας Καραμανλής της είπε: “Άκουσε Ντόρα, ο Καμμένος ενεργεί έτσι γιατί εσείς του δίνετε το δικαίωμα…”, η Ντόρα πάγωσε!   
Από την άλλη μεριά, μην ξεχνάμε ότι ο Πάνος Καμμένος, υπήρξε Υπουργός στην κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή και από τη στιγμή που το σκάφος των ΑΝΕΛ έχει ήδη βουλιάξει, ο παμπόνηρος Πανούλης, γνωρίζοντας και την άριστη σχέση που έχει ο Καραμανλής με τον Αλέξη Τσίπρα, χτίζει το αυριανό του πολιτικό μέλλον!
Όπως και ένας άλλος άστεγος πολιτικός, ο Πατρινός Νίκος Νικολόπουλος!!   

Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα… 

Πληροφορήθηκα από έναν πολύ καλό μου φίλο της Θεσσαλονίκης, που διατηρεί ηλεκτρονική τηλεφημερίδα, ότι το άρθρο μου “Κόκκινη κάρτα στον Καρατζαφέρη” χτύπησε “κόκκινο” στην ανάρτησή του, αφού το διάβασαν περί τις 50 χιλιάδες αναγνώστες! 
Έτσι δικαιολογείται και η επίκληση του ονόματός μου (και μόνο) από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ και τον ιδιοκτήτη του Γιώργο Καρατζαφέρη!!  

Τι έγιναν τα εμβόλια Η1Ν1;; 

Έχει σχέση το σκάνδαλο της Novartis με τον Επίτροπο στην ΕΕ σε θέματα Μετανάστευσης και πρώην Υπουργό Υγείας, Δημήτρη Αβραμόπουλο;;
Γιατί κάποιος επώνυμος γνώστης των θεμάτων μου είπε: “τι ακριβώς έγινε με την παραγγελία των 16 εκατ. εμβολίων που αγοράσθηκαν από τον κ. Αβραμόπουλο προς αντιμετώπιση της γρίπης Η1Ν1 το 2009;; Τον μεγάλο αριθμό εμβολίων που περίσσεψαν, γιατί ο ελληνικός λαός γύρισε την πλάτη στην “τρομοκρατία” Αβραμόπουλου, τα πέταξαν ή τα έστειλαν στην Αφρική;;
Γιατί παραγγέλθηκαν Σεπτέμβριο και η παραλαβή έγινε Νοέμβριο! Τι σόι εμβόλια ήταν αυτά;; Όταν ένα εμβόλιο, πρέπει για να βγει στην αγορά να τύχει εργαστηριακών ελέγχων πενταετίας!
Θα διερευνηθεί αυτή η μεγάλη μπίζνα από την ελληνική δικαιοσύνη;;
Για να μάθουμε και ποια μεγάλη ελληνική φαρμακευτική εταιρεία είχε ενεργό συμμετοχή στην προμήθεια αυτών των εμβολίων!!   

Ποιος Τούρκος μεγαλοεφοπλιστής, κολλητός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έχει ιδρύσει ναυτιλιακά γραφεία στον Πειραιά και με το κάλυμμα αυτό χρηματοδοτεί μυστικές επιχειρήσεις της ΜΙΤ στην Ελλάδα και όχι μόνο!
        Έχουν γνώση οι φύλακες;;;

Μας ενημερώνουν, ότι ο γιος του Σάββα Καλεντερίδη ετοιμάζεται για υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία! Την κουμπαριά, λένε, την κάνει ο Γιάννης Φιλιππάκης, των εφημερίδων “Δημοκρατία” και Espresso!    

Τι παίζει με την οργάνωση “Ανακατάληψη” και τον προωθητή της στη Λακωνία, Γεώργιο Δημητρούλια;;  


Δεν υπάρχουν σχόλια: