20 Μαρτίου 2017

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Ο Ερντογάν ετοιμάζεται… για πόλεμο;;
Σας είχαμε ενημερώσει, πως πριν λίγο χρονικό διάστημα ο γαμπρός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είχε βρεθεί στον Πειραιά διαπραγματευόμενος την αγορά βαποριών από Έλληνες πλοιοκτήτες. Που οι υψηλές πληροφορίες μας, μιλούν ότι αυτές οι συναντήσεις είχαν και άλλο αντικείμενο, που ενδεχομένως να έχει να κάνει με την Ασφάλεια της Πατρίδος μας! Ως γνωστόν ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ, σύμφωνα με τα WikiLeaks – καθ΄ ότι και Υπουργός Ενέργειας στην κυβέρνηση της Τουρκίας – εμπλέκεται σε υποθέσεις εισαγωγής πετρελαίου από τον ISIS! 
Σήμερα σας αποκαλύπτουμε, ότι την παρελθούσα Δευτέρα ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ βρέθηκε στο Πεκίνο για αγορά 4 -6 βαποριών από τα ναυπηγεία της Κίνας! Τα γνωρίζει όλα αυτά η ελληνική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και εφησυχάζει;; Μπορούν οι Υπουργοί αυτής της κυβέρνησης και κοιμούνται ήσυχοι;;

Πάνο Καμμένε… τα πουλήσατε όλα! 

Στον προϋπολογισμό του 2017, στον κωδικό 5000 έχει γίνει πρόβλεψη για 563 δις ευρώ! Σε αυτά υπάρχουν 41 δις έσοδα από έκδοση εντόκων γραμματίων ελληνικού δημοσίου και 506 δις ευρώ, έσοδα από πώληση τίτλων με συμφωνία επαναγοράς (Repos;;)!
Θα θέλαμε να ρωτήσουμε την ελληνική κυβέρνηση και ειδικότερα τον Πάνο Καμμένο: 
Τι ακριβώς είναι το σύμφωνο επαναγοράς;;
Ποιος το συμφώνησε;;
Ποιοι οι όροι του;;
Ποιος και πως διαμορφώνει την τιμή του χρεογράφου/ομολόγου;;
Δηλαδή τι ακριβώς συμπεριλαμβάνει το έσοδο αυτό;;
Ποιος δανείζει έναν οφειλέτη ο οποίος ήδη χρωστά 326 δις ευρώ;;  
Μήπως ο κωδικός αυτός περιλαμβάνει ενέχυρο τη δημόσια περιουσία, όπως χρυσό, ορυκτό πλούτο, υδρογονάνθρακες, αποθέματα ταμείων, δήμων κλπ;;
Θα περιμένουμε μια απάντηση!!  

Χωρίς άλλα λόγια…

Προδότες πολιτικοί… 

Σε συνέντευξη Τύπου στην Ουάσιγκτον, στις 9 Οκτωβρίου 2010, ο τότε επικεφαλής των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης και Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ζαν – Κλωντ Γιούνκερ είχε δηλώσει: “Οι Ευρωπαίοι γνώριζαν ότι επέκειτο η ελληνική δημοσιονομική κρίση και θα έπρεπε κάποια μέρα η Ελλάς να την αντιμετωπίσει! Η ελληνική κρίση θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, αλλά όχι με την αντιμετώπισή της το τελευταίο έτος! Θα έπρεπε να είχε αντιμετωπισθεί πριν από δυο ή τρεις δεκαετίες! Γνωρίζαμε πως το πρόβλημα αυτό θα έφθανε στην Ελλάδα! Το συζητούσαμε με τον Πρόεδρο Τρισέ, Γερμανοί και Γάλλοι στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (σημ. ΕΚΤ, ένας από τους “θεσμούς”) και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή! Γνώριζα ακόμη, ότι η Γερμανία και η Γαλλία κέρδιζαν τεράστια ποσά από τις εξαγωγές τους προς την Ελλάδα! Εγώ δεν μπορούσα να πω δημόσια αυτό που γνώριζα…”!
Από τότε συνεχίζεται η ίδια ευρωπαϊκή πολιτική, με τη συμμετοχή των Προδοτών Ελλήνων Πρωθυπουργών!!

Η Αφροδίτη του Βούγια… και της ΕΡΤ! 

Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ είναι κόρη Σύρου. Θεωρείται από τις φανατικότερες υποστηρίκτριες των “μεταναστών” και είναι συστηματική υβριστής των Ελλήνων!
Η προπαγάνδα της πέρασε μέσα από τα ΜΜΕ στα οποία λόγω της εξωτερικής εμφάνισής της, είχε μεγάλη πρόσβαση! 
Τι θυμόμαστε έντονα από τις γυμνές εμφανίσεις της σε θεατρικές παραστάσεις της δεκαετίας του ΄90!    
Στα τέλη του 2009 διορίσθηκε από τον τότε Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη της κυβερνήσεως Γιώργου Παπανδρέου, Σπύρου Βούγια, στο συγκεκριμένο Υπουργείο ως σύμβουλος για θέματα “μεταναστών”!  
Είναι αλήθεια, πως έχει προσφάτως διορισθεί στην ΕΡΤ για παραγωγή ντοκιμαντέρ με θέμα “μετανάστες”;;
Είναι αλήθεια, πως παίρνει 14.800 ευρώ την εβδομάδα;;
Είναι αλήθεια,, πως ο πατέρας της υπήρξε στέλεχος της HAMAS (Ισλαμικό Κίνημα Αντίστασης);;

Το χθες.. που ζούμε και σήμερα…

Ο Χέρμαν Βίλχελμ Γκαίρινγκ, ήταν στην εποχή της κυριαρχίας του Αδόλφου Χίτλερ, από τους σπουδαιότερους πολικούς εκφραστές του εθνικοσοσιαλισμού στη Γερμανία!  
Ήταν Υπουργός Εσωτερικών και Πρωθυπουργός του ομόσπονδου κρατιδίου της Πρωσίας! Ήταν επικεφαλής της επανιδρυθείσας γερμανικής αεροπορίας, της Λούφτβαφφε. Ήταν ιδρυτής της Γκεστάπο και των στρατοπέδων συγκέντρωσης! 
Είπε λοιπόν σε μια συγκέντρωση ηγετικών προσώπων του Ράιχ και των στρατιωτικών διοικητών των κατεχομένων χωρών: 

Βλέπετε ομοιότητες με τη σημερινή διακυβέρνηση της Γερμανίας από την Άγκελα Μέρκελ και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε;;;

Για να γελάσουμε λίγο…




Δεν υπάρχουν σχόλια: