22 Αυγούστου 2016

'Ενα θερμό ευχαριστώ από τον Παναγιώτη Αντωνόπουλο στο ITHOMI NEWS

        'Ένα θερμό ευχαριστώ οφείλω στο ITHOMI NEWS  που δημοσιεύει τα ταπεινά κείμενά μου και μια συντρόφισσα ευχή στο διαχειριστή του για να 'ναι καλά και να προβάλλει ανεμοδαρμένα ρήματα  και φράσεις στη σελίδα του από την πολυτάραχη κοινωνική και πολιτική ζωή μας.

           Πηγή ενημέρωσης τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ είναι κοινωνικοί μας  σύντροφοι, συμπολεμιστές μας στους αγώνες μας, μια άσβηστη φλόγα που φωτίζει το δρόμο μας και μας κρατάει άγρυπνους στις κουρασμένες μέρες  και τις μαύρες και άραχλες νύχτες μας.  Σ' αυτό εμπιστεύτηκα τα γραφτά μου, στον ούριο άνεμό του στηρίχτηκα για να τα κάνω γνωστά σε αναγνώστες που κοσμούνται από αρετή και παιδεία. 


          Εκεί στο ζηλευτό του αρχείο μαζί με τα δικά μου κείμενα βρίσκεις ζηλευτά άρθρα, ειδήσεις διαμάντια, σελίδες αγαπημένες με ήθη και έθιμα, λαογνωστικές στήλες, κείμενα από την λαϊκή παράδοση, μικρές και απλές ιστορίες από το μεγάλο βιβλίο της ελληνικής φυλής.

          Λευκά γιασεμιά τα λόγια μου ας είναι αγλαά δώρα ευχαριστίας για καλή συνέχεια του ITHOMI NEWS, αμερόληπτη, δημοκρατική και ασυμβίβαστη.


         Από τα νοτιοδυτικά μαζί με το φλοίσβο του Ιονίου. 

Παναγιώτης Αντωνόπουλος
Συγγραφέας-Λογοτέχνης
http://ellinikoxronografima.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Με την παρουσια σου Παναγιωτη δινεις μια πνοη ποιησης στην καθημερινοτητα μας ! Θοδωρος Γαλανοπουλος