17 Ιουλίου 2016

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ …ΑΘΛΙΩΝ!!!

unnamed
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας
Το Σύστημα που ελέγχει τις τύχες της Ελλάδος, δεν ξεχωρίζει “δεξιούς” και “αριστερούς”. Πολιτικούς και δημοσιογράφους.
Επιλέγει τους πλέον ωφέλιμους και “εύκολους” και με αυτούς πορεύεται!
Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μερικές τέτοιες “εξέχουσες φυσιογνωμίες” και όσοι καταλάβατε, καταλάβατε!!
Ο πολλά υποσχόμενος …Καρατζαφύρερ.
Ο πολιτικός ολετήρας, που υπέγραψε το Πρώτο καταστροφικό Μνημόνιο, Γιώργος Καρατζαφέρης, με σύμπασα την κοινοβουλευτική του ομάδα (15μελή – Βορίδης, Γεωργιάδης, Πλεύρης, Βελόπουλος, Αϊβαλιώτης και Σια) και ο οποίος επέβαλε ως Πρωθυπουργό τον άνθρωπο των Αγορών και των Τραπεζών, Λουκά Παπαδήμο, προκειμένου να επιβάλει την καταστροφική διαδικασία του PSI, ήταν πάλι καλεσμένος τον Νίκου Χατζηνικολάου, την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016, στην πρωινή εκπομπή του δημοσιογράφου- εκδότη – ιδιοκτήτη – επιχειρηματία, στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm.
Ωστόσο, δεν μας προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση αυτή η πρόσκληση, γιατί όλοι γνωρίζουν ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι εκ των αγαπημένων του κ. Χατζηνικολάου. Από την εποχή, του αλήστου μνήμης τηλεοπτικού διαύλου Alter, όπου ο Γιώργος Καρατζαφέρης ήταν τακτικός θαμώνας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, που επιμελείτο και παρουσίαζε ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Άλλωστε, είναι γνωστό – όπως έχω γράψει – ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι δημιούργημα των μεγαλοκαναλαρχών της Μεταπολίτευσης που ελέγχουν την Είδηση στα ΜΜΕ. Που οδηγούν τον μέσο πολίτη σε ύπνωση, σε νάρκωση, σε αποπροσανατολισμό, σε στοχευμένη ελεγχόμενη έκρηξη. Είναι το ασφαλέστερο “πλυντήριο” καθαρισμού πολιτικών προσώπων από βρωμιές του παρελθόντος. Είναι, το καλύτερο “λευκαντικό” που διαλύει τους πολιτικούς λεκέδες και παραδίδει το πολιτικό πρόσωπο πάλλευκο στην Κοινωνία.
Όσον αφορά τον Γιώργο Καρατζαφέρη, που εναγωνίως ο Νίκος Χατζηνικολάου προσπαθεί να τον επανεντάξει στο πολιτικό γίγνεσθαι της Πατρίδος μας, θα θυμίσω μόνο τον επίλογο από τα όσα έγραψε για τον εκπεσόντα αρχηγό του ΛΑΟΣ, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, με την από 22 Μαρτίου 2016, επιστολή του:
“… H ανωτέρω υπόθεση αποδεικνύει αυτό που ο Δομήτωρ της Εκκλησίας και Σωτήρας μας έπε ότι δεν «βάζουν νέο κρασί σε παλιούς ασκούς γιατί οι ασκοί θα σπάσουν και το κρασί θα χυθεί» (Ματθ. 9, 17)”.



Οι τρομοκράτες, οι ληστές, οι ταραχοποιοί και οι αντι-εξουσιαστές του ΣΥΡΙΖΑ.
Πριν από μερικές ημέρες, περί τους 50 οπαδούς του Αντι-εξουσιαστικού χώρου, βρέθηκαν στα γραφεία της “Χρυσής Αυγής” στο Μαρούσι, πραγματοποιώντας συγκέντρωση. Εκείνη την ώρα τα γραφεία ήταν κλειστά και αρκέστηκαν στο να γράψουν συνθήματα στους τοίχους. Μόλις όμως, αντιλήφθησαν μια μικρή ομάδα χρυσαυγιτών, τους επιτέθηκαν αναίτια.
Κατέφθασε διμοιρία των ΜΑΤ και ακολούθησε συμπλοκή με τους αστυνομικούς.
Η Αστυνομία προέβη σε σύλληψη 4 νεαρών που χαρακτηρίστηκαν ως οι πλέον σκληροπυρηνικοί.
Οι 4 συλληφθέντες παραπέμπονται σε τακτική δικάσιμο στις 15 Ιουλίου, με τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και διακεκριμένης φθοράς.
Μεταξύ των 4 συλληφθέντων και παραπεμπόμενων σε δίκη, είναι ο γιος του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, Πάνου Σκουρλέτη.
Γι΄ αυτό, τι τα θες. Όταν δεν μπορείς να νουθετήσεις την οικογένειά σου, θα νουθετήσεις την ελληνική Κοινωνία; Και δυστυχώς στα χέρια τέτοιων ανθρώπων είναι οι τύχες της Πατρίδος μας.
Αλλά, θα πρέπει να θυμηθούμε τον βίο και την πολιτεία, ενός άλλου γιου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που τυγχάνει σήμερα να είναι Πρόεδρος της Βουλής. Του Νικολάου Βούτση.
Ο κουκουλοφόρος Γιώργος Βούτσης λοιπόν, συνελήφθη στις 4 Οκτωβρίου 2007 για ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα της Εθνικής τραπέζης στο Γκύζη. Στην κατοχή του είχαν βρεθεί ένα όπλο και δυο χειροβομβίδες.
Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο επικύρωσε την καταδίκη των 8 ετών κάθειρξης που του είχε επιβάλει το Πρωτόδικο Δικαστήριο. Και μετά από λιγότερα έτη αφέθηκε ελεύθερος.
Ο Κώστας Καραμανλής “αδειάζει” τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Αφού ο Κώστας Καραμανλής “απώλεσε” το κόμμα του (ΝΔ) από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές, αφού δεν κατάφερε να τον “αδειάσει” στο πρόσφατο Συνέδριο του κόμματος, βγάζει στην πρώτη γραμμή αντιπαράθεσης με τον αρχηγό της ΝΔ, τον “μπροστάντζα” Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Ο οποίος Ευάγγελος Μεϊμαράκης σε προχθεσινές δηλώσεις του, διαφοροποίησε την θέση του, από αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη περί εκλογών.
Και είναι δεδομένο, ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν θέλει εκλογές και επιζητάει την κυβερνητική μακροημέρευση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Βέβαια, επί της ουσίας κράτησε σαφείς αποστάσεις από όλες τις κεντρικές θέσεις της ΝΔ.
Αυτές οι δηλώσεις έχουν επιφέρει στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και στο περιβάλλον του Προέδρου της, αμηχανία, εκνευρισμό και μεγάλο θυμό.
Η ΝΔ σπαράσσεται από την εγωκεντρική διάθεση του Κώστα Καραμανλή και ο “πόλεμος” χαρακωμάτων θα αυξάνει όσο μεγαλώνει η διαφορά των ποσοστών της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με όλα τα τελευταία δημοσκοπικά ευρήματα.
Γιατί, το λέμε για άλλη μια φορά: Καραμανλής και Τσίπρας, πάνε χέρι – χέρι.
Δεν το φωνάζει μόνο η εγκατάσταση στο Προεδρικό Μέγαρο, του εξ απορρήτων ανθρώπου του Καραμανλή, Προκόπη Παυλόπουλου, αλλά και τα συνεχή ραντεβού – που εμείς αποκαλύψαμε – των Παυλόπουλου, Τσίπρα και Καραμανλή, στο σπίτι του τελευταίου στη Ραφήνα.
Αυτοί που έπρεπε, προσκύνησαν στην Αμερικανική Πρεσβεία.
Πολλοί “άθλιοι” έτρεξαν να προσκυνήσουν την 4η Ιουλίου 2016 τις ΗΠΑ. Έδωσαν δηλαδή, τα διαπιστευτήρια της υποταγής τους στον Αμερικανικό παράγοντα. Και από ότι γνωρίζουμε, η επιλογή των καλεσμένων έγινε με “αυστηρά κριτήρια”.
Η δεξίωση δόθηκε για την Εθνική επέτειο των ΗΠΑ, στο σπίτι του “γερακιού” των ΗΠΑ στην Αθήνα, πρέσβη Ντέιβιντ Πιρς.
Καλεσμένοι, ο Πάνος Καμμένος, ο Πάνος Σκουρλέτης. Ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Βασίλης Λεβέντης, ο Αντώνης Σαμαράς κ.α

Untitled
Untitled2
Untitled3

Δεν υπάρχουν σχόλια: