2 Ιουνίου 2016

Τουρίστες από 24 πόλεις της Ευρώπης φέτος στην Μεσσηνία!!!

Τουρίστες από  24 πόλεις της Ευρώπης φέτος στην Μεσσηνία
Εντός του Ιουνίου ξεκινούν οι πτήσεις που θα συνδέσουν την Καλαμάτα με Ρωσία, Πολωνία, Ιταλία  και Σλοβακία και έτσι για πρώτη φορά το φετινό καλοκαίρι θα αφιχθούν στο αεροδρόμιο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας τουρίστες από 24 πόλεις της Ευρώπης και το Τελ Αβίβ του Ισραήλ.
Ο αριθμός των φετινών αεροπορικών συνδέσεων ανεβάζει ψηλότερα τον πήχη των προσδοκιών και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να σημειωθεί νέο ρεκόρ αφίξεων στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας.
 
Παράλληλα δίνεται η ευκαιρία όχι μόνο στους Μεσσήνιους αλλά και σε όλους τους Πελοποννήσιους να ταξιδέψουν από Καλαμάτα για Ευρώπη και Ισραήλ χωρίς να πληρώσουν τα υψηλά τέλη του "Ελ. Βενιζέλος".
Σύμφωνα λοιπόν με τον προγραμματισμό που κοινοποίησε ο αερολιμενάρχης Καλαμάτας Δημήτρης Μανδηλάρης, η Καλαμάτα συνδέεται αεροπορικώς με τις ακόλουθες πόλεις του εξωτερικού: Κοπεγχάγη, Μπρατισλάβα, Αμστερνταμ, Φρανκφούρτη, Πράγα, Μπίλουντ (Δανία), Λυών, Ναντ, Χάβρη, Τελ Αβίβ, Λονδίνο, Παρίσι, Κατοβίτσε, Βιέννη, Μόναχο, Βαρσοβία, Στοκχόλμη, Ρώμη, Ντίσελντορφ, Λιουμπλιάνα, Οσλο, Μιλάνο, Μόσχα, Μάντσεστερ και Μπέρμιγχαμ.
Γράφτηκε από την  /eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια: