19 Μαΐου 2016

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!! ΤΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ!!! - ΑΝΑΓΚΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!!!

---000_laen
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ολοκληρώνοντας τη μνημονιακή μετάλλαξή της, προωθεί για ψήφιση στη Βουλή, μάλιστα με την εξευτελιστική για τη Δημοκρατία διαδικασία του επείγοντος, το πολυνομοσχέδιο για τη νέα λεηλασία των λαϊκών εισοδημάτων και της δημόσιας περιουσίας, καθώς και τον «κόφτη» μισθών, συντάξεων και δημοσίων δαπανών, που στην ουσία αποτελεί νέο μνημόνιο διαρκείας, αλλά και μοχλό υπονόμευσης της λαϊκής κυριαρχίας.
Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, με ανακοίνωσή της, καλεί την εργατική τάξη, το λαό και τη νεολαία, τα αγωνιστικά ταξικά συνδικάτα, τα κοινωνικά κινήματα, σε παλλαϊκές κινητοποιήσεις τις ημέρες συζήτησης του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή και σε αγώνα διαρκείας, για να μην περάσει ο νέος μνημονιακός οδοστρωτήρας φτωχοποίησης του λαού και νέο-αποικιοποίησης της χώρας.


Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ καλεί όλες τις αριστερές, αντιμνημονιακές, προοδευτικές δυνάμεις, σε αγωνιστική συμπόρευση και κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη ενωτικών, μαζικών λαϊκών και εργατικών αγώνων, για να μην περάσουν τα νέα βάρβαρα μνημονιακά μέτρα, για την ανατροπή της κυβέρνησης που τα εφαρμόζει και ολόκληρου του μνημονιακού μπλοκ πολιτικών δυνάμεων που τα ψηφίζει ή τα στηρίζει.

Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, όσον αφορά την Αθήνα, καλεί σε συμμετοχή:

- Το Σάββατο 21/5, στις 12 το μεσημέρι, ραντεβού της ΛΑ.Ε στο Σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι και πορεία-πικετοφορία μέσω Ερμού στην πλατεία Συντάγματος.

- Την Κυριακή 22/5, στις 5 το απόγευμα, συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. Σημείο συνάντησης ΛΑΕ, Όθωνος & Αμαλίας.

Επίσης, η ΛΑ.Ε πραγματοποιεί, από σήμερα, ενημερωτική πολιτική καμπάνια, για το νέο μνημονιακό πολυνομοσχέδιο, σε όλη τη χώρα, με εξορμήσεις των μελών και φίλων της σε πλατείες, χώρους εργασίας, εμπορικά κέντρα, λαϊκές αγορές κλπ.  

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!  ΤΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: