13 Ιανουαρίου 2015

Τρίπολη:Εύη Τατούλη » Τι λένε για μένα


Φόβος και τρόμος για Οδυσσέα και Αντρέα… – Arcadia Press

Τι μας έλεγαν τόσο καιρό με διάφορες δηλώσεις τους οι δυο Αρκάδες Εθνοσωτήρες μας Κωνσταντινόπουλος και Λυκουρέντζος; Ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε πρόωρες εκλογές, ότι η χώρα δεν αντέχει πρόωρες εκλογικές διαδικασίες, ότι θα επικρατήσει η σύνεση και η λογική στους βουλευτές και στο τέλος ότι θα βρεθούν οι 180 που θα εκλέξουν Πρόεδρο Δημοκρατίας, ότι το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να αποσταθεροποιήσει την πατρίδα δεν θα πετύχει,  και άλλα τέτοια ωραία, τα οποία όμως δυστυχώς γι’ αυτούς δεν έγιναν πραγματικότητα, με αποτέλεσμα τώρα να τρέχουν και να μη φτάνουν, προκειμένου να οργανώσουν τον προεκλογικό τους αγώνα.


Διαβάστε το στον browser »

Εύη Τατούλη: «Να πει στους πολίτες ο ΣΥΡΙΖΑ ποιο θα είναι το νέο μνημόνιο που θα υπογράψει με τους δανειστές» (vd) – Kalimera Arkadia

«Δεν υπάρχει ηθική της αριστεράς, ούτε υπάρχει γονίδιο ηθικής ή γενετική μομφή σε όσους δεν το έχουν» σημείωσε η υποψήφια βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ Εύη Τατούλη στην πρωινή εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του Antenna με το Γιώργο Παπαδάκη, σχολιάζοντας τη συζήτηση περί ηθικού προβαδίσματος του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες έχουν αγωνία συνέχισε η κα Τατούλη για το αν θα γυρίσει η κατάσταση την οποία έχουν υποστεί και αν θα κυβερνηθεί η χώρα μετά τις εκλογές. Υπάρχουν πολίτες που δεν έχουν κανένα εισόδημα και οι οποίοι έχουν γυρίσει στα χωριά τους και δεν ξέρουν τι θα κάνουν συνέχισε η υποψήφια βουλευτής Αρκαδίας.
«Οι πολίτες είναι μεγαλόψυχοι. Λένε ότι αυτό που κάναμε το κάναμε για ένα καλύτερο μέλλον. Αλλά τι θα γίνει στο μέλλον; Υπάρχουν δύο όψεις. Εκείνοι που σημείωσαν απώλεια στο εισόδημά τους και εκείνοι που δεν έχουν κανένα εισόδημα. Αυτοί που έχουν εισόδημα λένε δόξα τω Θεώ και την Παναγία έχουμε κάτι. Υπάρχει μία μερίδα νέων όμως που εξαιτίας της κρίσης έχουν επιστρέψει στο χωριό τους και δεν ξέρουν τι θα κάνουν. Η δημιουργικότητα του εκάστοτε βουλευτή έχει να κάνει με τη δημιουργικότητα που θα καταθέσει σχετικά με αυτά τα ζητήματα. Ο βουλευτής δεν είναι μόνο για να νομοθετεί, αλλά να αντιλαμβάνεται καταρχήν το πρόβλημα, να βρίσκεται κοντά στον πολίτη» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Τατούλη.
Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του υποψήφιου με τον ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ξυδάκη ότι το κόμμα του όταν γίνει κυβέρνηση θα υπογράψει ένα memorandum με τους δανειστές η κα Τατούλη σημείωσε: «Θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να μας δείξει το memorandum στο όποιο αναφέρθηκε ο κος Ξυδάκης και το πρόγραμμα του πριν τις εκλογές», ενώ καταλήγοντας αναρωτήθηκε για τη δυναμική κυβερνησιμότητας του ΣΥΡΙΖΑ που ζητά εξάμηνη παράταση μετά τις εκλογές για να λειτουργήσει.
Ένα από τα πράγματα που θέλω να θέσουμε στο δημόσιο διάλογο είναι η οριοθέτηση σε νέες βάσεις του ρόλου του βουλευτή, γιατί αυτό που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα από όλες τις παρατάξεις είναι ο μηδενισμός του, σημείωσε στησυνέχεια η κα Τατούλη. «Αντί να χτίζει δημιουργικά ο κάθε ένας πάνω στον κορμό των προτάσεων που θέτει η κυβέρνηση εμείς κάνουμε ακριβώς το αντίθετο. Συμφωνούμε ή διαφωνούμε στα πάντα».
«Ο κ. Ξυδάκης να μας δείξει το μεμοράντουμ πριν τις εκλογές. Ο κ. Δραγασάκης μίλησε για εξάμηνη παράταση του μνημονίου. Πριν από ένα χρόνο ο κ. Τσίπρας περιέγραψε την άσκηση της δικής του πολιτικής από τη Θεσσαλονίκη. Υποτίθεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι πρέπει να βγούμε από αυτές τις διαδικασίες. Δεν μας έχει πει απολύτως τίποτα για τη διαπραγμάτευση που θα κάνει εκείνος. Χωρίς να ξεδιπλώνει το σχέδιο της επόμενης ημέρας μας λέει ότι για έξι μήνες θα μας ενημερώσει τι ακριβώς θα κάνει μετά τους έξι μήνες» σημείωσε ολοκληρώνοντας η κα Τατούλη.
– www.kalimera-arkadia.gr

Διαβάστε το στον browser »

Εύη Τατούλη: Να πει στους πολίτες ο ΣΥΡΙΖΑ ποιο θα είναι το νέο μνημόνιο που θα υπογράψει με τους δανειστές | Arcadia Portal

«Δεν υπάρχει ηθική της αριστεράς, ούτε υπάρχει γονίδιο ηθικής ή γενετική μομφή σε όσους δεν το έχουν» σημείωσε η υποψήφια βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ Εύη Τατούλη στην πρωινή εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του Antenna με το Γιώργο Παπαδάκη, σχολιάζοντας τη συζήτηση περί ηθικού προβαδίσματος του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες έχουν αγωνία συνέχισε η κα Τατούλη για το αν θα γυρίσει η κατάσταση την οποία έχουν υποστεί και αν θα κυβερνηθεί η χώρα μετά τις εκλογές. Υπάρχουν πολίτες που δεν έχουν κανένα εισόδημα και οι οποίοι έχουν γυρίσει στα χωριά τους και δεν ξέρουν τι θα κάνουν συνέχισε η υποψήφια βουλευτής Αρκαδίας.

Διαβάστε το στον browser »

Ο Δημήτρης Κωστόπουλος στο πλευρό της Εύης Τατούλη στην Αρκαδία | Ysterografa

Η Εύη Τατούλη συνέχισε τις προεκλογικές περιοδείες και επισκέψεις της στην Αρκαδία, συνομιλώντας με τους συμπολίτες της και καταγράφοντας τις ανησυχίες τους για την επόμενη μέρα.
Ο Δημήτρης Κωστόπουλος στο πλευρό της Εύης Τατούλη στην Αρκαδία | Ysterografa

Διαβάστε το στον browser »

Εύη Τατούλη στον Ant1: «Είμαι κοντά στον πολίτη» | Arcadia Portal

Σήμερα Δευτέρα 12/1 η κυρία Εύη Τατούλη, υποψήφια βουλευτής στην Αρκαδία με τη Νέα Δημοκρατία ήταν καλεσμένη στον Antenna και στην εκπομπή «Πρωινό Ant1» του Γ. Παπαδάκη, όπου συμμετείχε σε μια πού ενδιαφέρουσα συζήτηση με συνομιλητές τον κ. Ν. Ξυδάκη, υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθηνών και τον κ. Γ. Πεταλωτή, εκπρόσωπο του Κινήματος Σοσιαλιστών Δημοκρατών.

Διαβάστε το στον browser »

Στον Antenna την Δευτέρα η Εύη Τατούλη

Τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου η Υποψήφια Βουλευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία Εύη Τατούλη θα βρεθεί στην εκπομπή Πρωινό ANT1 με τον Γιώργο Παπαδάκη και στη συνέχεια θα επισκεφτεί τα Πούλιθρα, το Πηγάδι, τα Πελετά, τα Τσιτάλια και το Λεωνίδιο.

Διαβάστε το στον browser »

Στο Πρωινό ANT1 η Εύη Τατούλη | Arcadia Portal

Τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου η Υποψήφια Βουλευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία Εύη Τατούλη θα βρεθεί στην εκπομπή Πρωινό ANT1 με τον Γιώργο Παπαδάκη και στη συνέχεια θα επισκεφτεί τα Πούλιθρα, το Πηγάδι, τα Πελετά, τα Τσιτάλια και το Λεωνίδιο.

Διαβάστε το στον browser »

Εύη Τατούλη: «θέλω να συνεισφέρω στη χώρα» ‹ eReportaz

«Η επαφή μου με την πολιτική από τα παιδικά μου χρόνια είναι η προίκα μου, αλλά τελικά με κέρδισε η επιθυμία μου να καταθέσω τη δική μου πρόταση. Θέλω να συνεισφέρω σε αυτό που πρόκειται να συμβεί στη χώρα την επόμενη μέρα» ανέφερε η Εύη Τατούλη σήμερα το πρωί στο MEGA Σαββατοκύριακο με τους Μανώλη Αναγνωστάκη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Διαβάστε το στον browser »

Άλλα Δελτία Τύπου:

Εύη Τατούλη: Αρκετά με τους κομπλεξικούς βουλευτές [βίντεο] | iefimerida.gr
FIMOTRO: ΕΥΗ ΤΑΤΟΥΛΗ : ΠΡΟΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ Η ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: