4 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ "ΞΑΣΤΕΡΙ" ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ''ΟΝΙ'' ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Θαυμάστε στις παρακάτω φωτογραφίες το εσωτερικό του υπό εξερεύνηση σπηλαίου "ΞΑΣΤΕΡΙ". Θαυμάστε  το δημιούργημα της φύσης!!!!!!!
Οι φωτογραφίες λήφθηκαν από τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρείας του Τμήματος Μεσσηνίας, τους οποίους και ευχαριστούμε δημόσια  για αυτή την μεγάλη τους  ανακάλυψη.
Η εξερεύνηση των σπηλαίων θα συνεχισθεί τις επόμενες μέρες με τη συμμετοχή και άλλων κρατικών υπηρεσιών μετά το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού.
Θα θέλαμε δημόσια να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους παρακάτω Καλλιρροίτες που με τις προσπάθειές τους βοήθησαν σε αυτή την ανακάλυψη:

1.Τον εμπνευστή και πρωτεργάτη της κίνησης Μίμη Γκότση 
2.Τους βασικούς συμπαραστάτες και αρωγούς σε αυτή την προσπάθεια 
-Φώτη Γιαννόπουλο 
-Τούλα και Γιώργο Γιαννόπουλο και 
-Χρήστο Κυριακόπουλο 
Νάσαστε όλοι καλά και όλοι εμείς οι συντοπίτες σας είμαστε μαζί σας στην κοινή προσπάθεια για την αποτροπή της κατασκευής σπουπιδοεργοστασίου-καρκινοχωματερής στην Θέση << Όνι>> της Καλλιρρόης. 
Επισημαίνουμε ότι τα δυο υπό εξερεύνηση σπήλαια βρίσκονται πλησίον και έγγιστα της προτεινομένης για την κατασκευή του σκουπιδοεργοστασίου έκτασης.
TIΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ-(ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΙΩΝ) 






Δεν υπάρχουν σχόλια: