12 Αυγούστου 2014

ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ... ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ... Να δείτε, ΠΩΣ, χωρίς προειδοποίηση θα ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ αυτοί που θα τολμήσουν να διαβούν τα κατώφλια μας!!!

Ο Αύγουστος προχωρά στη χώρα της φτώχειας, της ανεργίας, της εξαθλίωσης και της ΚΛΕΨΙΑΣ. Οι ΚΛΕΦΤΕΣ, είναι γνωστοί σε όλους, δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, απλά, για το «φρεσκάρισμα» της μνήμης ορισμένων να πούμε πως η «συμμορία» ακούει στο ψευδώνυμο κυβέρνηση.
Τα λέγαμε από μήνες πριν, πως έρχονται και άλλες κατραπακιές για τον κοσμάκη, και πολλοί φανατικοί υποστηρικτές του «θεάρεστου έργου» της …. κυβέρνησης, γαύγιζαν σα λυσσασμένα σκυλιά μη τυχόν και θίξουμε τη πολυαγαπημένη τους «κυβέρνηση» που μας έβγαλε στις αγορές και μπλα μπλα μπλα (όλα όσα είχαν πει θριαμβευτικά ο πρωθυπουργός και οι άλλοι).Τώρα, μετά από όλες αυτές τις εξαγγελίες – μπούρδες, που έρχονται οι κατραπακιές η μια πίσω από την άλλη, τα πράγματα άλλαξαν, αλλά…
«Είναι αργά για δάκρια, αργά να μετανιώσεις» (έτσι δε λέει ένα τραγούδι του 50;).Διαβάζοντας την είδηση, μου ήρθαν στο μυαλό εικόνες από διάφορες ταινίες. Ναι, το αναγνωρίζω στην…. «κυβέρνηση», ζωντανεύει τον παλιό κινηματογράφο στο σήμερα, σε κάθε ελληνικό σπίτι (πλην λίγων).
Ζωντανεύει εικόνες από τα ες ες στην παλιά κατοχή που έσπαγαν πόρτες σπιτιών και μπουκάριζαν μέσα, τη χούντα με το ΕΑΤ – ΕΣΑ που επίσης έκανε «μπούκες, και ένα σωρό άλλες…


Να το άρθρο του ΠΕΤΡΟΥ ΧΑΣΑΠΗ.

«Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, έπειτα από ερώτημα του κ. Χαρδούβελη, αποφάνθηκε ότι μπορεί η Εφορία να μπουκάρει στα σπίτια, να παραβιάζει το οικιακό άσυλο, χωρίς καν την παρουσία εισαγγελέα και χωρίς προειδοποίηση, προκειμένου να κάνει ξαφνική έρευνα και να κατάσχει χρήματα, κοσμήματα και διάφορα άλλα περιουσιακά αντικείμενα, σε περίπτωση που υπάρχει έστω υπόνοια για φοροδιαφυγή..

Εννοείται πως αυτή η απόφαση είναι αντισυνταγματική και ταυτόχρονα παραβιάζει τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας για το οικιακό άσυλο και την κατ’ οίκον έρευνα. Ποιος όμως θα είναι ο υπεύθυνος για αυτή την αντισυνταγματική και παράνομη εξέλιξη;

1) Οι εφοριακοί που θα μπουκάρουν στα σπίτια; Όχι, αυτοί θα ισχυριστούν ότι εκτελούν εντολή του Υπουργού.

2) Ο υπουργός Οικονομικών; Όχι, αυτός θα ισχυριστεί ότι έχει γνωμάτευση του ΝΣΚ.

3) Το ΝΣΚ; Όχι, αυτό θα ισχυριστεί ότι η νομική γνώμη του είναι ελεύθερη και δεν υπόκειται σε πειθαρχικό ή ποινικό έλεγχο.

Ποιος τελικά είναι υπεύθυνος στην Ελλάδα της “δημοκρατίας”; ΚΑΝΕΙΣ!!!!!

Βλέπουμε λοιπόν, πως κανένας, πολιτικός ή κρατικός παράγοντας, δεν είναι υπεύθυνος στην σημερινή Ελλάδα, για την παραβίαση του Συντάγματος, ούτε υπάρχει Συνταγματικό Δικαστήριο για να κρίνει αυτή την αντισυνταγματική ενέργεια. Στη σύγχρονη Ελλάδα της μεταπολιτευτικής “δημοκρατίας”, μόνοι υπεύθυνοι είναι οι πολίτες και όχι αυτοί που αποφασίζουν για τους πολίτες.

Αντίθετα στην Αρχαία Αθήνα, εκείνος που εισηγούταν τη λήψη μιας απόφασης ήταν προσωπικά υπεύθυνος, τόσο για το εάν η πρότασή του παραβίαζε κάποιο νόμο, όσο και για το κακό αποτέλεσμα της απόφασης.

Πέτρος Χασάπης»

Σας άρεσε αδέλφια;

Ωραίο πράμα ε;

Καλά λεγαν οι παλιοί, πως στη χώρα μας «ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΤΣΑΡΑΓΚΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ».

Αποφάσισε ρε παιδια το Νομικό Συμβούλιο πως μπορούν τα αρμόδια «όργανα», να μπουκαρουν στα σπίτια μας χωρίς προειδοποίηση. Να δείτε, ΠΩΣ, χωρίς προειδοποίηση θα ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ αυτοί που θα τολμήσουν να διαβούν τα κατώφλια μας….

Κοπιάστε ρε λεβέντες, σας περιμένουμε. Το δύσκολο, δεν θα είναι να έρθετε (προσέξτε, να έρθετε όχι να μπείτε) στα σπίτια μας, το δύσκολο θα είναι να φύγετε όπως ήρθατε. Θα σας περιμένει επιτροπή υποδοχής, και μάλιστα πολύ θερμής ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ.

Ήταν που ήταν λίγα τα ψωμιά σας, τώρα, σωθήκαν εντελώς.. Νομίζατε πως έχετε ακόμα τύχη και μπορείτε να την προκαλείτε;

Την πατήσατε άσχημα αυτή τη φορά.

Το τέλος σας ήρθε, ξεκινήστε να μετράτε ανάποδα.

Βασίλης Τσούγκαρης

tsougarisgnomi@gmail.com

Posted by olympia spyr 

1 σχόλιο:

Lampros είπε...

Που το είδες το κακό. Πάταξη φοροδιαφυγής χωρίς ελέγχους παντού δεν γίνεται.
Αυτοί που φοβούνται και βρίζουν είναι οι κλέφτες