1 Απριλίου 2014

Αποκλειστικό: Πέφτει η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου!!! Πάμε για τριπλές εκλογές τον Μάϊο!!!

Ολονύκτιο πολιτικό θρίλερ στην συγκυβέρνηση καθώς πέντε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ φίλα προσκείμενοι στον Γιώργο Παπανδρέου καθώς και ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός ανεξαρτητοποιήθηκαν και προχωρούν στην ίδρυση νέου κόμματος. Η κίνηση αυτή σύμφωνα με έγκυρες πηγές ήταν αναμενόμενη μετά την  άγρια επίθεση του Βενιζέλου στον Γιώργο Παπανδρέου επειδή ο τελευταίος δεν ψήφισε στη Βουλή το άρθρο 1 του πολυνομοσχεδίου. Μετά τις εξελίξεις αυτές η συγκυβέρνηση χάνει την οριακή πλειοψηφία που είχε στη Βουλή και καταρρέει.
Όλη τη νύχτα υπήρξαν αλλεπάλληλες τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ Βενιζέλου και Παπανδρέου με τον πρώτο να ζητάει συγνώμη από τον ΓΑΠ που τον είχε αποκαλέσει αλήτη, αλλά ο Γιώργος Παπανδρέου παρέμεινε αμετάπιστος. 
Προσπάθεια κατευνασμού έκανε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός τηλεφωνώντας στον ΓΑΠ, αλλά και η προσπάθεια αυτή έπεσε στο κενό.
Στο νοσοκομείο και οι δύο, Σαμαράς - Βενιζέλος  

Η εξέλιξη αυτή οδήγησε Σαμαρά και Βενιζέλο στο νοσοκομείο. Ο μεν πρώτος έπαθε νευρικό κλονισμό και εισήχθη στο Αιγινήτιο  νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και φέρεται να δήλωσε ότι θα αποσυρθεί ως μοναχός στο Άγιον Όρος.
Ο δε δεύτερος Ευάγγελος Βενιζέλος εισήχθη στην γαστρεντερολογική κλινική του νοσοκομείου Ευαγγελισμός με αφόρητους πόνους στην κοιλιακή χώρα όπου οι γιατροί διέγνωσαν ότι οι πόνοι οφείλονται σε υπερβολική λήψη φαγητού. Κατόπιν τούτου  έδωσαν εντολή στους νοσηλευτές να του κάνουν κλύσμα προκειμένου να ανακουφιστεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Βενιζέλος αφόδευσε περί τους εφτά μπουγέλους κοπράνων, γεγονός που τράβηξε το ενδιαφέρον εταιρίας λιπασμάτων ζωικής λίπανσης!!!




Καλό μήνα Έλληνες και συνέλληνες και να δώσει ο Θεός να απαλλαγούμε το συντομότερο από δαύτους.

Jo Lin
1 Απριλίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: