16 Φεβρουαρίου 2014

Στο Άγιον Όρος ο Σαμαράς – Θα του τα…ψάλλουν οι Αγιορείτες για την αντίχριστη πολιτική του;

samaras agion orosΤου Δημήτρη Σωτηρόπουλου
Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν στα ΜΜΕ, ο Σαμαράς θα επισκεφθεί το Περιβόλι της Παναγίας από το απόγευμα του Σαββάτου ως το απόγευμα της Κυριακής του Ασώτου: Μάλιστα, θα συνοδεύεται από τους υποψηφίους της ΝΔ Ιωαννίδη και Καλαφάτη (σε Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμου Θεσσαλονίκης αντίστοιχα).
Όλα τα παραπάνω, κάνουν πολλούς να λένε πως πραγματοποιεί την επίσκεψή αυτή στο Άγιον Όρος για προεκλογικούς λόγους, προκειμένου να κερδίσει την συμπάθεια και την ψήφο των Ορθοδόξων Χριστιανών.
Παρότι μία τέτοια υποψία δεν είναι αβάσιμη, εντούτοις δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έχει ο καθένας μέσα στην ψυχή του, οπότε δεν ρίχνουμε το ανάθεμα σε κανέναν. Ούτε στον Σαμαρά, ούτε στον Τσίπρα, που θα πάει κι εκείνος στον Άθω σε ένα μήνα περίπου.
Εκείνο που θα θέλαμε, ανεξαρτήτως των πραγματικών προθέσεων των κομματικών, είναι να δούμε την Αγιορείτικη Κοινότητα να τα «ψάλλει» σε…ήχο βαρύ στους θιασώτες και εφαρμοστές αντίχριστων πολιτικών στη χώρα μας!
Συγκεκριμένα, οι Αγιορείτες ίσως θα πρέπει να…ρίξουν «παιδαγωγικά χαστουκάκια», όπως έλεγε και ο Γέροντας Παΐσιος, στον Σαμαρά για τους εξής λόγους:
- Για την φτώχεια, ανέχεια και απελπισία στην οποία έχει περιέλθει ο ελληνικός λαός εξαιτίας του!
- Για την πλήρη υποτέλεια στους ξένους δανειστές, που πλέον έγιναν Επίτροποι και ουσιαστικά μας κυβερνούν!
- Για την κατάργηση της Αργίας της Κυριακής, μέτρο που μόνον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ θα μπορούσαν να ψηφίσουν!
- Για την ισλαμοποίηση της Ελλάδας που γιγαντώνεται μέσω της ανέγερσης πανάκριβου Τεμένους στο κέντρο της Αθήνας!
- Για την λυσσαλέα επίθεση της κυβέρνησης στο Άγιον Όρος εδώ και χρόνια, με βαρύτατη φορολογία στην εναπομείνασα περιουσία των Μονών!
- Για τις αντιχριστιανικές αθλιότητες στον χώρο της Παιδείας, που φτάνουν από την κατάργηση της Εορτής των Τριών Ιεραρχών μέχρι το «μάθημα Θρησκευτικών» – συνονθύλευμα πανθρησκείας!
- Για την υποταγή της χώρας στο παγκόσμιο εξουσιαστικό σύστημα των τραπεζιτών και άλλων τοκογλυφικών «αγορών» που σκοπό έχουν την υποδούλωσή μας σε όσους λατρεύουν τον Μαμωνά, δηλαδή το χρήμα!
- Για τον ύπουλο και ανθελληνικό τρόπο που προωθεί, μαζί με τον Αναστασιάδη, της κατάργησης του κυπριακού κράτους και της μεταβολής του σε «συνομοσπονδία» – έκτρωμα, που θα εξαφανίσει κάθε ελληνικό ίχνος από το νησί!
Κι άλλα πολλά, που ελπίζουμε να θίξουν οι Αγιορείτες Πατέρες στον Σαμαρά, έτσι ώστε η επίσκεψη αυτή να μην είναι μόνον εθιμοτυπική, αλλά και ουσιαστική…!

Δεν υπάρχουν σχόλια: