18 Αυγούστου 2012

5ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ «6x6» ΑΡΣΙΝΟΗ-ΙΘΩΜΗΣ 2012:Κυπελλούχος ο Αστέρας Βαλύρας


Κυπελλούχος ο Αστέρας Βαλύρας στο 5ο Τουρνουά της Αρσινόης/Ιθώμης -2012!
Νίκησε 4-1 την Καλογερόραχη!

Φωτορεπορτάζ:ΧΡ.ΠΑΠ
Ο Αστέρας Βαλύρας, ήταν ο μεγάλος νικητής, σήμερα το βράδυ 17/8, στο καλοκαιρινό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά "6x6" που διεξήχθη και φέτος για 5η χρονιά στην Αρσινόης /Ιθώμης, νικώντας στο τελικό την Καλογερόραχη με το ευρύ σκορ 4-1. 

Κυπελλούχος ο Αστέρας Βαλύρας στο 5ο Τουρνουά της Αρσινόης/Ιθώμης -2012!
 Η συνάντηση, είχε συναρπαστικό φινάλε καθώς στο α΄ μέρος οι ηττημένοι πρόβαλλαν σθεναρή αντίσταση, έχασαν και κάποιες ευκαιρίες, αλλά σε όσες φάσεις χρειάσθηκε να επέμβει ο γκολκίπερ των κιτρινόμαυρων της Ιθώμης Swtis Καρτερολιώτης, «κατέβασε τα ρολά» (σ.σ. ευχαριστεί θερμά και τον αξιωματικό της 120 ΠΕΑ Δημ. Λιακόπουλο ο οποίος του εξασφάλισε άδεια) και καταχειροκροτήθηκε θερμά από τους φαν του!
Στην επανάληψη, οι του Αστέρα με τη καθοδήγηση του Γιώργου Γεωργακόπουλου στο πάγκο και του συνεργάτη του Μένι Στούνου (σ.σ. είχε σοβαρό τραυματισμό τη περσινή σεζόν σε Τροχαίο στο Ασπρόχωμα και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας),ήταν καταιγιστικοί και σκόραραν  τέσσερις φορές.
Ο δυναμικός μεσοαμυντικός Χρήστος Βασιλόπουλος, που βρέθηκε σε μαγική βραδιά και μεγάλα κέφια, όπως και οι συμπαίκτες του, άνοιξε το σκορ σε 1-0, στη συνέχεια ο Γιάννης Καρύδης που «έσφιξε τα δόντια» και έπαιξε τραυματίας καθώς είχε κτυπήσει στον αντίχειρα στον ημιτελικό με τον Ατρόμητο, σημείωσε 2-0, ακολούθως ξανά ο Βασιλόπουλος που είχε προωθηθεί στα καρέ του Θεοδωρόπουλου το 3-0, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής, με το Γεωργιόπουλο μειώνοντας σε 3-1, και ξανά ο Βασιλόπουλος για τον Αστέρα το τελικό 4-1.

Oι παίκτες του Αστέρα Βαλύρας

Οι κυπελλούχοι του Αστέρα Βαλύρας πριν τη σέντρα ποζάρουν στο φακό του www.sportstonoto,gr!

Η μικτή ομάδα της Καλογερόραχης άντεξε μόνο στο α΄ημίχρονο...

Αναστάσια Τσουκάλη, και Γιάννης Γιαννέτσος, σφύριξαν το τελικό στο 5ο Τουρνουά στην Αρσινόη Ιθώμης!

Οι διοργανωτές κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 24χρονου Νίκου Μαλεύρη που είχε αγωνισθεί πέρυσι στο τουρνουά με τον Α.Ο. Σκάλας


Οι Κωστής Γιαννόπουλος και Δημ. Στρατής παρακολουθούν το μεγάλο τελικό με έκδηλη την αγωνία στα πρόσωπά τους...όπως επίσης και οι Κωστής Σιάγκρης, Μένης Στούνος και ο νεαρός κόουτς Γιώργος Γεωργακόπουλος...

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ…
Ακολούθησε, η τελετή λήξης με την απονομή του κυπέλλου στον Αστέρα Βαλύρας, το οποίο σήκωσε μαζί με τους συμπαίκτες του, ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος πορτιέρο των κιτρίνων Σωτήρης Καρτερολιώτης, παρουσία του προέδρου της Οργανωτικής επιτροπής Στηβ Πανουσόπουλου, του αντιδημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Δαβίλα (σ.σ. στηρίζει ανελλιπώς το Τουρνουά της Ιθώμης) του προέδρου του Αστέρα Βαλύρας Κωστάρα Γεωργακόπουλου, του δημοτικού συμβούλου Νίκου Καρτερολιώτη, του καθηγητή Διαιτησίας Τάκη Μανωλόπουλου εκ μέρους του Μεσσηνιακού Συνδέσμου Διαιτητών, ο οποίος βοήθησε και αυτός από τη πλευρά του με την παρουσία διαιτητών στα παιχνίδια, όπως και το σημερινό μεγάλο τελικό που όρισε τους Γιάννη Γιαννέτσο και την ανερχόμενη ρέφερι Αναστασία Τσουκάλη, οι οποίοι έδωσαν ρεσιτάλ… με εξαίρεση 2-3 φαλτσοσφυρίγματα, που εκνεύρισαν τον Tassos Zαμπάρας, που αποβλήθηκε και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, χωρίς όμως στη συγκεκριμένη φάση να έχει δίκιο…

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ..
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι δυο ομάδες του τελικού αγωνίστηκαν ως εξής:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Swtis Καρτερολιώτης, Χρήστος Βασιλόπουλος, Bill Μαρινόπουλος, Στέλιος Ηλιόπουλος,  Γιάννης Καρύδης, Tassos Zαμπάρας, και οι αδελφοί Κώστας και Δημήτρης Σιάγκρης, με τον τελευταίο να περιορίζεται και στο ρόλο του φυσίατρου, ώστε να προσφέρει τα μέγιστα στην άριστη φυσική κατάσταση των συμπαικτών του, αλλά και στην σύντομη αποκατάσταση μικροτραυματισμών στην διάρκεια του αγώνα.
ΜΙΚΤΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΡΑΧΗ: Θεοδωρόπουλος, Γεωργιόπουλος, Πανταζής, Χόνδρος, Βέργης, Ι. Γκούλιας, (ΙΙ. Γκούλιας,και Γιαννακόπουλος)

ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟN
 23ΧΡΟΝΟ ΝΙΚΟ ΜΑΛΕΥΡΗ…
Πριν την έναρξη του τελικού, οι διοργανωτές δεν ξέχασαν τον 24χρονο Νίκο Μαλεύρη που είχε λάβει μέρος στα προηγούμενα τουρνουά αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Α.Ο. Σκάλας, κρατώντας ενός λεπτού σιγή. Ο Νικόλας άφησε την τελευταίοι του πνοή σε φρικιαστικό τροχαίο δυστύχημα τα χαράματα της 21ης Μαΐου 2012 στο ύψος του ΟΑΕΔ, μαζί με το φίλου του Γιώργο Φουρναράκο.
Δυο απο τους μεγάλους πρωταγωνιστές, του μεγάλου τελικού, οι Χρήστος Βασιλόπουλος και Σωτήρης Καρτερολιώτης, ποζάρουν στο φακό της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας!



Γιώργος Γεωργακόπουλος και Δημήτρης Σιάγκρης μετά τη λήξη του αγώνα...

Ο Ιθωμίτης αντιδήμαρχος Γιώργος Δαβίλας, απονέμει τα μετάλλια στους παίκτες της νικήτριας ομάδας του Αστέρα Βαλύρας!

Τάκης Μανωλόπουλος και Χρήστος Βασιλόπουλος

Γιάννης Καρύδης απο τους κορυφαίους παίκτες του Αστέρα Βαλύρας την τελευταία 10ετία, ενώ ο Τζόνι αποτελεί ένα απο τα χαϊδεμένα παιδιά των "κιτρινόμαυρων" της Ιθώμης!!!

Οι αδελφοί Κωστής και Δημ. Σιάγκρης!!!

Πάντα ένας τελικός ποδοσφαίρου, όσο μικρός και να είναι, έχει ένταση, πάθος, και νεύρα...Ρίμανης και Χρ. Βασιλόπουλος προσπαθούν να ηρεμήσουν το Tassos Ζαμπάρα μετά την αποβολή του...



ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΒ ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ…

Από τη πλευρά του, ο Σιμιζαίος πρόεδρος του Οικουμενικού Ελληνισμού Σταύρος Πανουσόπουλος, και "ψυχή" της διοργάνωσης, ο οποίος παρακολούθησε ανελλιπώς και τα πέντε Τουρνουά της Αρσινόης, σε δηλώσεις του στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα www.sportstonoto.gr επισήμανε μεταξύ άλλων, ότι και οι 16 μικτές ομάδες που συμμετείχαν στο 5ο Τουρνουά, αγωνίσθηκαν σε αθλητικά πλαίσια, και με την αγωνιστικότητα που έδειξαν ικανοποίησαν το φίλαθλο κόσμο, που παραβρέθηκε στην αθλητική γιορτή, και νικητής κάθε χρόνο βγαίνει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής της Ιθώμης, και ευρύτερα του νέου καλλικρατικού δήμου Μεσσήνης.
Επίσης, αξίζει να επισημάνουμε, ότι τις ημέρες διεξαγωγής του Τουρνουά, τους αγώνες καθημερινά παρακολούθησαν δεκάδες φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου από τα γειτονικά χωριά της Ιθώμης, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή Μεσσήνη, Καλογερόραχη, Βουρνάζι (κατέλαβε την 1η θέση στο Τουρνουά Παίδων) Ανδρούσα, Πεταλίδι, Σκάλα, Σιάμαρη, Αμφιθέα, Κλίμα, Βαλύρα, Καλογερέσι, και Βουλκάνο, καθώς μετείχαν και αντιπροσωπευτικές ομάδες των χωριών τους.
Παράλληλα, ένα μεγάλο μπράβο στην Σημιζαίο πρόεδρο του Οικουμενικού Ελληνισμού Σταύρο Πανουσόπουλο, και τον Ιθωμίτη αντιδήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Δαβίλα οι οποίοι αγκάλιασαν και το φετινό 5ο Τουρνουά, αλλά και τα παιδιά του πολιτιστικού συλλόγου της Αρσινόης, που έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην διεξαγωγή του Τουρνουά.
Ο Δημήτρης Σιάγκρης παραλαμβάνει το μετάλλιό του απο το διαιτητικό Μανόλο!!!

Ο Βαλυραίος πορτιέρο Σωτήρης Καρτερολιώτης έζησε έντονα όσο κανείς άλλος το μεγάλο τελικό απο την νευραλγική θέση με το Νο 1

Bill Μαρινόπουλος, καθιστός στη ΦΩΤΟ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ, ευελπιστεί τη νεα αγωνιστική περίοδο, να αρπάξει μια θέση βασικού στον Αστέρα Βαλύρας, και μετά να κάνει το μεγάλο άλμα για το ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, την ομάδα της καρδιάς του και του Αντώνη Μαυρέα!!!


Ο ανερχόμενος γκολκίπερ Σωτήρης Καρτερολιώτης με τα ανίψια του...

Το www.sportstonοto.gr απαθανάτισε μετά το τελικό τους Ρίμανι, Σωτ. Καρτερολιώτη, Κωστάρα Γεωργακόπουλο, Νίκο Καρτερολιώτη και Καραολή Βασιλόπουλο..

Οι "μπέμπηδες" του Βουρναζίου/Ιθώμης/Μεσσήνης στέφθηκαν σήμερα 17/8 2012 κυπελλούχοι στους Παίδες στο 5ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου στην Αρσινόη Ιθώμης!!!

2 σχόλια:

Unknown είπε...

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΗΘΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ JUNIOR ΤΟΥ ΒΟΥΡΝΑΖΙΟΥ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ .

ΧΡ.ΠΑΠ είπε...


Αγαπητέ Κώστα Τσαγκάρη, την ίδια βραδιά που ολοκληρώθηκε το 5ο Τουρνουά ποδοσφαίρου "6Χ6" στην Αρσινόη Ιθώμης, αναφέραμε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα ITHOMI NEWS την επιτυχία της Παιδικής ομάδας του Βουρναζίου με φωτό απο την τελετή λήξης και χαρακτηριστική λεζάντα η οποία ανέφερε τα παρακάτω: "
Οι "μπέμπηδες" του Βουρναζίου/Ιθώμης/Μεσσήνης στέφθηκαν σήμερα 17/8 2012 κυπελλούχοι στους Παίδες στο 5ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου στην Αρσινόη Ιθώμης!!!
Φιλικά Χρ. ΠΑΠ αθλητκογράφος Ιθώμη...