26 Ιουλίου 2012

Μεσσηνιακά αθλητικά...

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΑ 
Ο νεοφώτιστος στη Δ΄ Εθνική κατηγορία Εθνικός Μελιγαλά μετά την οριστικοποίησης της συμφωνίας με τους Γιάννη Πετρόγιαννη και Ηλία Μπουζαλά, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον επιθετικό Σταύρο Γιαννόπουλο ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίσθηκε στον Επαμεινώνδα Λεύκτρων.
Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Χώρισαν, οι δρόμοι του Βασίλη Μπεγέτη και της Καλαμάτας. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Μεσσήνιου επιθετικού, αποδείχθηκαν αξεπέραστο εμπόδιο και χθες οριστικοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.
 ΚΑΟΥΝΟΣ-ΖΟΥΡΟΥΔΗΣ 
Σε ότι αφορά στα μετεγγραφικά της καλαματιανής ομάδας, οι επαφές των διοικούντων με διάφορους παίκτες από την ελληνική αγορά συνεχίζονται, και χθες βράδυ ακούστηκαν τα ονόματα των επιθετικών Βαγγέλη Καούνου της Λάρισας και Πέτρου Ζουρούδη της Καλλονής.
Δ-ΕΘΝΙΚΗ-ΠΑΜΙΣΟΣ 
Ο πρόεδρος του Παμίσου Γιώργος Πετρουλάκης, με τους συνεργάτες του στη διοίκηση των πρασίνων, συμφώνησε με τον καλαματιανό αμυντικό Σωτήρη Δημητρακόπουλο για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Επίσης, ο νέος προπονητής της ομάδας της Μεσσήνης Σπύρος Τσίκινης, συνεχίζει τις δοκιμές ποδοσφαιριστών έως 18 ετών στο δημοτικό γήπεδο της Ανδρούσας, και όσοι επιλεγούν θα στελεχώσουν τις ακαδημίες του συλλόγου.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ 
 Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Εράνης Φιλιατρών σε συνεργασία με το προπονητή Θοδωρή Ανδριόπουλο συνεχίζει τις μετεγγραφικές κινήσεις και βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με το νεαρό μέσο του Τέλλου Άγρα Γαργαλιάνων Θανάση Τηλεμάχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: